N-au nici talent, nici carieră, dar îi ştie o lume-ntreagă! Cum au devenit faimoase aceste vedete?

28 octombrie, 2018
1 gettyimages 482396637 jpg jpeg

Faimoşi doar pentru că sunt faimoşi, nu? Cam aşa ceva! Starletele de mai jos se pare că l-au apucat pe Dumnezeu de picior şi au ajuns pe prima pagină a ziarelor. Însă motivul pentru care ne-au atras tuturor atenţia nu este deloc lăudabil. Care sunt “realizările” acestor vedete din showbiz-ul american?

Stephen Baldwin e mai faimos pentru faptul că e fratele lui Alec Baldwin şi tatăl modelului de top şi al soţiei lui Justin Bieber, Hailey Baldwin, decât pentru întreaga sa carieră la Hollywood. Vorba vine, carieră! A apărut în câteva filme prin anii ’90 şi 2000, după care nu l-a mai văzut nimeni decât show-uri de genul Celebrity Big Brother şi prin ştiri despre falimentul său răsunător şi dependenţa de droguri.

image

Oaia neagră a familiei Baldwin nu prea-şi merită locul pe covorul roşu, având în vedere “realizările” sale: a atacat paparazzi în repetate rânduri şi a pierdut procesul în care era acuzat că nu şi-a plătiti taxele între anii 2008 şi 2010.

Faptul că Nicole Richie este fiica lui Lionel Richie nu este deloc meritul celei care se consideră designer fashion, actriţă şi scriitoare, dar care n-a reuşit, din păcate, să atragă atenţia decât prin lucruri negative – de la consum de droguri, şofat sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise, la tulburări alimentare şi aventuri numeroase cu diverşi Don Juani de mâna a doua. E adevărat că s-a mai potolit în ultima vreme şi a renunţat la multe din obiceiurile ai autodistructive – că altfel nu prea mai era în viaţă acum! – dar de la asta până la a-şi construi un adevărat imperiu pe forţe proprii e cale lungă!

image

Paris Hilton este exemplul perfect de vedetuţă care n-a făcut nimic lăudaubil în viaţa ei, astfel încât să merite tot bănetul pe care îl moşteneşte şi luxul în care se scaldă. Născută în sânul uneia dintre cele mai bogate familii americane, blondina n-a fost în stare să demonstreze că are vreun talent anume sau măcar vreun hobby care să-i definească personalitatea. Tot ce face este să petreacă prin cluburi de noapte, să se arate lumii întregi în imagini absolut indecente şi să stârnească rumoare cu declaraţiile ei tâmpiţele şi acţiunile regretabile.  

image

Kelly Osbourne este altă “fata lui tata”, care n-a reuşit să-şi construiască propriul drum în viaţă. Fiica rockerului Ozzy Osbourne şi-a încercat norocul în muzică, dar a eşuat lamentabil, după care a primit şansa de-a apărea pe marele ecran, dar n-a fost în stare să profite cum trebuie de ea. Aşadar numele ei de familie i-a deschis porţile care trebuiau, însă mai ţine şi de ea să facă o impresie bună!

image

Nici măcar atunci când a reuşit să slăbească şi să scape de dependenţa de droguri, apărând spectaculos într-o emisiune de succes – Fashion Police, de pe E!TV – nu a reuşit să-şi menţină jobul prea mult timp. A zburat de fapt, din emisiunea cu pricina din cauza faptului că şi-a exprimat nişte păreri rasiste sau oricum batjocoritoare la adresa cuiva. Iaics!

Ei bine, Regina vedetelor de “pluş”, care n-au deloc consistenţă şi valoare, este, cum altfel?!, Kim Kardashian. Nu degeaba se spune că e foaimoasă doar pentru faptul că e faimoasă, nu? Fosta amică a lui Paris Hilton, bruneta a reuşit să o depăşească pe moştenitoarea imperiului Hilton în notorietate. Cum a făcut asta? Cu ajutorul unei casete XXX, în care era vizibil singurul ei “talent”, acela de a se expune excesiv în faţa camerei de filmat.

image

După care, totul a fost posibil pentru KK! Şi-a dezvoltat o afacere prosperă cu brandul său personal, s-a măritat cu rapperul Kanye West, care a adăugat la imaginea ei sexy şi a contribuit din plin la cimentarea unui brad care valorează sute de milioane de dolari şi a “turnat” trei plozi pe care-i şi exploatează în reality show-ul în care apare de 10 ani şi care-o menţine în atenţia publicului.Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg