Naomi Campbell, declaraţie sfâşietoare: ”Pentru carieră, mi-am sacrificat viaţa sentimentală”

31 august, 2021
1 naomi campbell jpg jpeg

Naomi Campbell a făcut mărturii legate de sacrificiile sale în numele carierei.

Este foarte conştientă de toate renunţările făcute pentru a deveni supermodelul internaţional care este astăzi.

Când vedem oamenii cu carieră, ne imaginăm uneori că doar fericire, ambiţie şi succes sunt acolo, uitând de multe ori câte sacrificii se fac în numele unei cauze.

”Sacrificiul real este faptul că nu mi-am găsit sufletul pereche, care să mă înţeleagă”, a mărturisit supermodelul în vârstă de 51 de ani într-un interviu ”The Cut” publicat luni.

Campbell, care nu a fost niciodată măritată, a adăugat: ”Sunt eu puternică, dar sunt şi sensibilă. Ştiu că într-o relaţie, trebuie să faci şi compromisuri.”

Deşi nu are un partener momentan, Naomi a avut numeroase relaţii în trecut. Cele mai cunoscute sunt: în 1993, cu basistul U2 Adam Clayton. Apoi, a fost logodită cu controversatul afacerist italian Flavio Briatore, de care s-a despărţit în 2002, după patru ani în care au fost împreună.

Presa a mai asociat-o pe Campbell în trecut cu nume mari precum Leonardo DiCaprio, Usher şi Robert DeNiro, iar mai recent cu fostul solist One Direction, Liam Payne sau cu rapper-ul britanic Skepta.

Deşi nicio relaţie nu a dus-o la altar, anul ăsta Naomi a primit ceva ce şi-a dorit mereu: să fie mamă. Modelul efectiv a uimit o lume întregă după ce a publicat pe contul său de socializare fotografii cu micuţa sa. Anunţul său a fost scurt: ”O superbă binecuvântare m-a ales să-i fiu mamă”, a scris vedeta în mai pe Instagram: ”Sunt onorată să am acest suflet ales în viaţa mea şi nu sunt cuvinte care pot descrie incredibila legătură pe care o am acum cu îngeraşul meu. Nu există dragoste mai mare.”

Naomi încă nu a dezvăluit numele fetiţei sale şi nu se ştie cine este tatăl biologic al copilului, deşi, potrivit The Sun, frumoasa de abanos a avut aproape doi ani o relaţie secretă cu un bărbat american.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg