Naomi Campbell ne arată că poți fi sexy și la 53 de ani. Apariție divină pe covorul roșu de la Cannes

16 mai, 2024

Fostul supermodel în vârstă de 53 de ani a atras cu siguranță atenția, seara trecută, atunci când a pășit pe covorul roșu al Festivalului de film de la Cannes, la premiera Furiosa: A Mad Max Saga.

Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg

Naomi Campbell a sfidat pur și simplu trecerea timpului la premiera plină de vedete, purtând o rochie neagră strălucitoare, cu aplicații din perle și transparentă în partea de jos, lăsând la vedere picioarele deosebit de suple și tonifiate.

Naomi și-a accesorizat rochia deosebit de sexy cu o pereche de cercei lungi argintii și niște pantofi din satin negru.

Fostul supermodel britanic și-a afișat podoaba capilară în toată gloria, cu părul lung și creț curgându-i peste umeri și un machiaj glam care i-a completat excelent ținuta de seară.

Nu putea să lipsească de la premiera Furiosa: A Mad Max Saga eroul filmului, actorul australian Chris Hemsworth, care a arătat mai atrăgător ca oricând alături de soția sa, Elsa Pataky.

Actorul în vârstă de 40 de ani, care joacă rolul liderului războinic Dementus în noul film din seria Mad Max, a fost deosebit de elegant într-un blazer alb, combinat cu pantaloni negri, în timp ce partenera sa de viață în vârstă de 47 de ani a ales o rochie neagră foarte revelatoare la nivelul bustului generos. Colega de film a lui Chris, Anya-Taylor Joy, a arătat și ea cu adevărat regal la această premieră, purtând o spectaculoasă rochie argintie, fără umeri, și un colier statement cu o formă originală.

Chris Hemsworth și Elsa Pataky și Anya Taylor Joy la Cannes profimedia 0873334591 jpg

Mult așteptatul Festival de Film de la Cannes și-a deschis porțile marți, 14 mai, iar vedetele prezente au făcut paradă cu ținutele lor elegante, pregătite din timp pentru marele eveniment.

Cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a început cu mulți români în competiția oficială: anul acesta s-au înscris 22 de filme, iar unul dintre ele este producția "Trei kilometri până la capătul lumii" a lui Emanuel Pârvu. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg