Neaşteptată schimbare de look a lui Charlize Theron! Cum arată acum una dintre cele mai frumoase actriţe, a renunţat la părul blond

20 mai, 2021
1 char5 png png

Charlize Theron este femeia cameleonică. Însă orice ar face, tot frumoasă rămâne. Care este cel mai recent look pe care îl afişează şi din ce motiv a renunţat la buclele blonde şi înfăţişarea angelică.

4 char4 png png

Theron a postat fotografiile cu ea având un look nou, departe de aspectul angelic cu care ne-am obişnuit. Şi a comentat: ”Răul nu ia pauză niciodată! Pregătiţi-vă să o cunoaşteţi pe Lady Lesso.”

2 char2 png png

Charlize Theron, în vârstă de 45 de ani, va fi Lady Lesso, un personaj negativ, şi a dezvăluit schimbarea sa de look pe Instagram. Celebra actriţă este roşcată şi cu părul creţ, adăugând astfel încă o transformare radicală de look în palmares.

3 char3 png png
stanga
dreapta
2 char2 png png
3 char3 png png
4 char4 png png
1 char5 png png
6 charlize png png

Charlize Theron şi Kerry Washington sunt starurile noii producţii Netflix, “School for Good and Evil”.

Proiectul Netflix este o adaptare după seria de cărţi ale lui Soman Chainani, iar filmările au loc în Irlanda de Nord, premiera fiind programată în 2022.

6 charlize png png

Charlize Theron nu este la prima schimbare de look majoră, ea neezitând să se tundă la zero, aşa cum a făcut în “Mad Maxx” sau să se îngraşe ca în “Monster”, film care i-a adus şi Premiul Oscar.

Foto: Instagram