Nepoata neştiută a lui Elizabeth Taylor. Mulţi spun că tânăra este reîncarnarea faimoasei dive a Hollywoodului

13 mai, 2021
2 rexfeatures 324559cf jpg jpeg

Nu-i uşor să te recomanzi lumii ca fiind nepoata lui Liz Taylor, una dintre cele mai frumoase femei ale filmului.

Dame Elizabeth Rosemond Taylor este un nume de legendă, cel al unei dive din Old Hollywood, despre care mulţi spun că a fost cea mai frumoasă femeie din lume. 

4 liz 1 jpg jpeg

Pentru cei zece nepoţi care i-au supravieţuit acestei femei legendare, Liz Taylor este, însă, o bunică ca oricare alta. Naomi deLuce Wilding, în vârstă de 45 de ani, este numele uneia dintre nepoatele strălucitoarei actriţe. Aceasta lucrează ca stilist de modă şi mulţi susţin că tânăra a moştenit multe dintre calităţile estetice ale faimoasei sale bunici.

Naomi este fiica lui Michael Howard Wilding, fiul cel mare al lui Elizabeth Taylor şi-al celui de-al doilea ei soţ, Michael Wilding. După cum bine ştim, Taylor a fost căsătorită de nu mai puţin de şapte ori şi a avut patru copii. Naomi a fost destul de apropiată de bunica sa, decedată în 2011, cu care a şi locuit timp de trei ani, în reşedinţa acesteia din Los Angeles.

1 nepoata liz jpg jpeg

Chiar dacă Naomi şi sora ei mai mică, Laela, au fost crescute în Ţara Galilor, acestea obişnuiau să-şi viziteze bunica cea faimoasă de cel puţin două ori pe an. Naomi a declarat că perioada în care a locuit împreună cu bunica sa în Los Angeles a fost de vis, aceasta având o mare influenţă în viaţa tinerei, pe care a convins-o să se mute în America şi să lucreze în industria modei.

"Nimeni n-a ştiut că obişnuiam să împrumut haine din dressingul ei pentru primele mele şedinţe foto în calitate de stilist", s-a confesat nepoata lui Liz, care a şi pozat în fotografia publicată în publicaţia Glamour într-o rochie care i-a aparţinut lui Taylor.

Foto: GlamourRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg