10 cântăreţe pentru care blondul platinat este culoarea perfectă

1 august, 2017
VEDETE BLOND PLATINAT jpeg

Sunt atâtea nuanţe de blond, încât oricărei femei i-ar fi greu să aleagă. Totuşi, aceste zece cântăreţe au optat, cândva, pentru blond platinat şi s-a dovedit a fi o alegere cât se poate de inspirată. Haideţi să vedem, aşadar, care au fost acele artiste de peste Ocean care au îndrăznit să-şi facă o schimbare de look şi au câştigat!

Beyonce

image

E, drept, că de regulă artista optează pentru nuanţe mult mai închise. Însă, s-a întâmplat ca Be să vrea să experimenteze mai multe nuanţe, printre care şi aceasta de blond platinat. Noi spunem că i-a stat foarte bine şi că ne-am bucura s-o vedem din nou cu un astfel de hairstyle.

Taylor Swift

image

Am văzut-o cu un astfel de look, pentru prima dată, la Coachella, în aprilie 2016. De atunci, Taylor are grijă ca, din când în când, să revină la acest blond platinat care o prinde de minune.

Lady Gaga

image

Şi ea experimentează destul de mult în ceea ce priveşte culoarea podoabei sale capilare. Lady Gaga a avut părul vopsit în nuanţe de roz, albastru, verde, galben şi lista poate continua. Totuşi, această nuanţă de blond platinat pare să o fi prins cel mai bine.

Christina Aguilera

image

Şi ea a experimentat, probabil, toate nuanţele de blond. A ajuns chiar şi la şuviţe roz, care au făcut senzaţia la vremea respectivă. Dintre toate, însă, blondul platinat pare s-o prindă cel mai bine.

Gwen Stefani

image

Ce efect poate fi mai special decât combinaţia dintre blondul platinat şi rujul roşu? Ei bine, pare că a ştiut reţeta succesului, căci artista îşi poartă, adesea, părul în nuanţe de blond platinat.

Rita Ora

image

Ca şi-n cazul lui Gwen, Rita ştie să maximizeze efectul dintre blondul platinat şi rujul roşu. Pe ea o vedem destul de des cu acest hairstyle şi ne bucurăm, căci o prinde de minune.

Miley Cyrus

image

La cât de rebelă este Miley în alegerile sale estetice, ne-a surprins plăcut când am văzut-o optând pentru acest blond platinat. Nuanţa pală a acestui blond îi vine mănuşă artistei.

Pink

image

Când nu e roz şi blond închis, Pink optează pentru nuanţa de blond platinat. Şi bine face, căci uitaţi cât de bine îi stă!

Madonna

image

Blond platinat s-a inventat odată cu ea. Madonna a fost dintotdeauna un icon, iar alegerile sale estetice au dat tonul.

Britney Spears

image

Blond cenuşiu, blond ombre, blond închis, blond caramel şi lista încercărilor poate continua. Cert e că acest blond platinat a prins-o de minune, la acea vreme.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}