10 celebrităţi cu titluri nobiliare

28 noiembrie, 2017
Zsa Zsa and von Anhalt png

Aceste vedete au avut atât faima, banii şi frumuseţea, cât şi basmul devenit realitate de-a se transforma în prineţese, baronese, contese...

image

Actriţa Olivia Wilde a căpătat la o vârstă fragedă un titlu nobiliar, deşi nu e de sânge albastru. La doar 19 ani, în 2003, Olivia s-a măritat cu Prinţul italian Tao Ruspoli. Mariajul lor n-a durat, însă, cei doi divorţând în 2011... De remarcat, însă, că Tao venea dintr-o familie care împletea de mai multă vreme aristocraţia cu lumea filmului – părinţii lui fiind Prinţul Alessandro Ruspoli şi actriţa Debra Berger.

image

Creatoarea belgiană de modă Diane von Furstenberg şi-a dobândit titlul nobiliar prin căsătoria cu  Prinţul Egon Von Furstenberg. Vorbim de un membru al familiei aristocrate germane Furstenberg , originare din zona Baden-Wurttemberg, aproape de izvorul Dunării. Cei doi au fost căsătoriţi doar trei ani, divorţând în 1972, însă Diane a păstrat titlul nobiliar, făcându-l faimos în întreaga lume prin casa ei de modă.

image

Diane von Furstenberg a avut o mare putere de atracţie a regalităţilor, fiindcă Tatiana Blatnik era şefa departamentului de evenimente la casa Von Furstenberg atunci când l-a întâlnit pe Prinţul Nikolaos al Greciei. AŞa se face că angajata Dianei a ajuns, prin căsătorie, deasupra şefei sale, devenind Prinţesa Tatiana a Greciei şi Danemarcei.

image

Când Rita Hayworth s-a măritat cu Prinţul Aly Khan, fiul Sultanului Aga Khan III (Imamul comunităţii ismailiţilor nizari), a devenit Prinţesă. Cine s-ar fi gândit că la al treilea mariaj, Rita urma să devină prinţesă de-adevăratelea... Doar că, surprinzător, cei doi au divorţat din cauza unei probleme pe care ar fi trebuit s-o lămurească înainte de a se căsători: nu au căzut de acord în ce religie să-şi crească fiica.

image

Actriţa Jamie Lee Curtis a devenit baroneasă atunci când soţul ei, comediantul şi regizorul Christopher Guest, a moştenit titlul de Baron de Haden-Guest de la tatăl lui, devenind al cincilea baron cu această demnitate înfiinţată surprinzător de recent, în 1950, de către Partidul Laburist.

image

Actriţa Zsa Zsa Gabor a devenit prinţesă atunci când s-a măritat cu Frédéric Prinz von Anhalt, iar asta în ciuda zvonurilor că Frederic îşi cumpărase titlul. Căsătoriţi în 1986, cei doi au rămas îămpreună până la moartea artistei, în 2016. Ar fi fost şi cazul, după alte opt mariaje avute de Zsa Zsa.

image

Actuala Prinţesă Letizia de Asturia era o jurnalistă CNN de succes atunci când l-a întâlnit pe Prinţul Felipe al Spaniei... Dragostea lor a dus-o pe Letizia Ortiz Rocasolano la altar, spanioloaica renunţând la lupta pentru audienţă în favoarea Casei regale a Spaniei.

image

Grace Kelly este cea mai cunoscut vedetă care a renunţat la cariera ce-i adusese succesul pentru a-şi prelua îndatoririle regale. Grace era o adevărată divă hollywoodiană atunci când Prinţul Rainier de Monaco s-a îndrăgostit de ea şi a luat-o de soţie.

image

Fosta înotătoare olimpică sudafricană Charlene Wittstock s-a transformat în Prinţesă de Monaco după căsătoria cu Prinţul Albert.

image

Actriţa din Mulholland Drive, Laura Elena Harring, a devenit contesă atunci când s-a căsătorit cu Contele Carl-Eduard von Bismarck- Schönhausen. Vorbim de un titlu foarte respectat în Germania, Carl-Eduard fiind stră-strănepotul faimosului şi temutului cancelar german Otto von Bismarck. Din păcate, Rita din Mulholland Drive nu şi-a menţinut titlul nobiliar, divorţând de Conte după doar doi ani de mariaj, în 1989.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg