10 cupluri care s-au despărţit anul acesta. Pe care îl regretaţi?

11 octombrie, 2017
fergie josh duhamel jpg jpeg

Nu s-a terminat încă anul, însă sperăm că niciun alt cuplu de la Hollywood n-o să mai ajungă la despărţire în aceste ultime luni din 2017. Nu de alta, dar lista cuplurilor separate anul acesta a ajuns la o cifră dezamăgitoare. Haideţi să facem o recapitulare!

Chris Pratt şi Anna Faris

image

În august, cei doi mari actori anunţau că au decis să divorţeze după şase ani de mariaj. Şi chiar dacă imediat după aceea au început să meargă la un consilier marital, un apropiat de-al cuplului a declarat că au luat această decizie doar pentru a-i ajuta să facă alegeri corecte vizavi de fiul lor, Jack.

Janet Jackson şi Wissam al Mana

image

Şi-au spus „adio!” la doar trei luni de la venirea pe lume a fiului lor, Eissa. Nu şi-au justificat despărţirea, însă au declarat că relaţia lor e pe un făgaş bun şi că vor reuşi să-şi lase problemele deoparte pentru a se concentreze pe fiul lor.

Fergie şi Josh Duhamel

image

Un alt divorţ care a zdruncinat Hollywoodul din rădăcini este cel al cântăreţei Fergie de actorul Josh Duhamel. Separarea lor a fost neaşteptată, mai ales că cei doi pozau într-un cuplu fericit. Fergie şi Josh au împreună un băieţel născut în august 2013.

Scarlett Johansson şi Romain Dauriac

image

Şi-au anunţat despărţirea în ianuarie, anul acesta, însă, chipurile, cei doi s-au separat încă din toamna anului 2016. Scarlett are acum o relaţie cu Colin Jost, gazda emisiunii SNL.

Amber Heard şi Elon Musk

image

După divorţul de Johnny Depp, Amber Heard s-a refugiat în braţele lui Elon Musk. Din păcate, nici această relaţie n-a rezistat, cei doi ajungând la despărţire mult mai repede decât preconiza oricine.

Mel B şi Stephen Belafonte

image

Divorţul lor a fost învăluit într-un real scandal. Au fost acuze de şantaj, infidelitate şi violenţă,  ceea ce a pus-o pe Mel B într-o lumină nu tocmai favorabilă. Cei doi au ajuns la divorţ după aproape zece ani de mariaj.

Laurence Fishburne şi Gina Torres

image

Despărţirea lor a avut loc în tăcere toamna trecută, însă tocmai anul acesta, în septembrie, au anunţat că nu mai sunt împreună, după ce Gina Torres, actriţa din ”Suits” a apărut în public la braţul altui bărbat. Cei doi au împreună o fată în vârstă de zece ani.

Rachel Bilson şi Hayden Christensen

image

După nouă ani de iubire, Rachel şi Hayden au decis să meargă pe căi separate în viaţă. N-au anunţat motivul despărţirii, însă gurile rele de Hollywood spun că decizia lor are legătură cu Emma Roberts şi cu apropierea ei de Hayden. Rachel şi Hayden au o fetiţă, venită pe lume în noiembrie 2014, pe nume Briar Rose.

Tyra Banks şi Erik Asla

image

Şi-au anunţat despărţirea în luna septembrie, după cinci ani petrecuţi împreună. Momentan, nu se ştie clar motivul despărţirii, însă o sursă din apropierea lor a declarat că cei doi au rămas în relaţii bune. Tyra şi Erik sunt părinţii unui băieţel, care a venit pe lume în ianuarie 2016, graţie unei mame surogat.

Jesse Williams şi Aryn Drake

image

Despărţirea lor a avut un ecou, dat fiind faptul că s-a zvonit că Minka Kelly, acuala iubită a lui Jesse, e cea care a provocat acest divorţ. Jesse şi Aryn au divorţat după nouă ani de mariaj şi au împreună doi copii.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg