12 vedete de la Hollywood s-au reunit pentru o şedinţă foto VIP

26 ianuarie, 2018
vanity fair 9 png png

În aşteptarea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar care va avea loc pe 4 martie, 12 dintre vedetele importante de la Hollywood s-au reunit pentru o şedinţă foto VIP. Ca în fiecare an, Vanity Fair a lansat o ediţie specială pe coperta căreia apar câteva dintre cele mai mari personalităţi din showbizul American. De data aceasta, printre norocoşi s-au aflat Oprah, Nicole Kidman, Reese Witherspoon sau Robert De Niro, iar shootingul a fost realizat de una dintre cei mai cunoscuţi fotografi de peste Ocean, Annie Leibovitz.

image

Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Tom Hanks, Michael B Jordan, Zendaya, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot, Graydon Carter şi Robert De Niro.

Câteva dintre cele mai puternice figuri din industria cinematografică au îmbrăcat haine de gală, dar nu pentru un eveniment de covorul roşu, ci pentru o şedinţă foto VIP alături de redactorul-şef Graydon Carter. Reese Witherspoon şi Nicole Kidman au fost omagiate pentru rolurile din Big Little Lies, în timp ce Tom Hanks a făcut un joc actoricesc frumos pentru filmul The Post. De asemenea, Claire Foy şi Gal Gadot au fost formidabile în anul precedent în The Crown, respectiv Wonder Woman. Oprah Winfrey, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Zendaya, Michael Shannon şi Harrison Ford li s-au alăturat şi ei în această şedinţă foto. Chastain, în vârstă de 40 de ani, a arătat incredibil într-o rochie roşie cu umerii goi, Gal Godot a purtat o creaţie gri, Oprah a îmbrăcat o rochie neagră, în timp ce restul actriţelor au ales ţinute nude.

Foto: Vanity Fair InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg