2012: Anul regal în imagini

19 decembrie, 2012

IUNIE Jubileul de diamant al Reginei Ce alt sfârşit mai potrivit poate exista pentru Jubileul de diamant decât ştirea pe care o aştepta întregul regat: că William şi Kate vor deveni părinţi? Iar anul 2012 a fost cu siguranţă cel în care figura suveranei britanice a

IUNIE

Jubileul de diamant al Reginei

Ce alt sfârşit mai potrivit poate exista pentru Jubileul de diamant decât ştirea pe care o aştepta întregul regat: că William şi Kate vor deveni părinţi? Iar anul 2012 a fost cu siguranţă cel în care figura suveranei britanice a fost în prim plan, datorită sărbătoririi a 60 de ani de domnie. Astfel, la începutul lunii iunie, timp de un weekend întreg, Anglia a fost în sărbătoare, străzile Londrei fiind împânzite de sute de mii de oameni, veniţi să urmărească impresionanta paradă nautică de pe Tamisa, să ia prânzul îngrădinile Palatului Buckingham sau să danseze la concertul care a încheiat festivităţile.

IULIE

Olimpiada de la Londra

Cum Jocurile Olimpice din această vară au avut loc în inima monarhiei britanice, cel mai mare eveniment sportiv al anului i-a avut ca ambasadori chiar pe cei mai cunoscuţi aristocraţi din lume. Familia regală britanică. Ba unii au fost chiar şi actori. Căci nimeni nu va uita prea curând episodul de la ceremonia de deschidere a Olimpiadei, cu regina aruncându-se cu paraşuta dintr-un elicopter, alături de James Bond-ul Daniel Craig. Evident, săriturile în sine au fost efectuate de cascadori profesionişti. O părea Regina ca de fier, dar totul are limite! Şi nu numai Regina a fost în centrul atenţiei între 27 iulie şi 2 august. Trioul vesel format din William, Harry şi Kate n-a lipsit de la aproape nicio competiţie, făcându-le olimpicilor o altfel de galerie. Regală.

AUGUST

Un nud

O poză face cât o mie de cuvinte. Iar una nud cu fiul cel mic al Prinţului Charles este nepreţuită. A fost nevoie de un lanţ de petreceri într-un club exclusivist din Las Vegas pentru ca Harry să scape de orice urmă de pudoare (şi textilă), sub pretextul unui joc de biliard pe dezbrăcate. Din păcate, un telefon bucluşac a fost pe fază, iar roşcovanul a fost expus privirilor tuturor (aprobatoare, unele), pe 21 august, de site-ul TMZ.com. Este vorba de o fotografie în care prinţul apare complet dezbrăcat, protejându-şi „bijuteriile regale“, alături de o fată aflată şi ea în costumul Evei. Se pare că amândoi au pierdut la biliard.

SEPTEMBRIE

Şi un topless

Dar publicul nu s-a mulţumit doar cu pozele lui Harry şi-a vrut să vadă mai multă piele… regală. Curiozitatea le-a fost satisfăcută rapid, c-un nou episod de gen. Nu la fel de spumos în detalii ca cel al cărui protagonist a fost Harry, dar îndeajuns de serios încât să enerveze întreaga casă regală. E vorba despre acele fotografii cu Kate făcând plajă topless, în timpul unei vacanţe alături de William în sudul Franţei, publicate de revista „Closer“ şi preluate apoi de publicaţia italiană „Chi“. Cea mai dură reacţie faţă de această îndrăzneală a paparazzilor a fost a lui Will: „Îi vreau în închisoare!“. Justiţia a fost de partea lui şi-a interzis publicarea în print sau online a unor noi poze din setul cu pricina. Prea târziu însă.

Foto: guliver/getty images/rex features/splash news, photoland/corbis images, arhiva adhRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG