25 de ani de Seinfeld. Ce sume fabuloase primeau actorii pentru fiecare replică rostită?

4 iunie, 2015
seinfeld 2 gettyimages 51101790 jpeg

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la primul episod al celui mai popular serial de comedie, “Seinfeld”, au fost scoase la iveală sumele fabuloase câştigate de cei patru protagonişti ai sitcom-ului, în urma unei analize efectuate de postul american de televiziune CNBC.

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la primul episod al celui mai popular serial de comedie, “Seinfeld”, a cărui premieră a avut loc pe 31 mai 1990, au fost scoase la iveală sumele fabuloase câştigate de cei patru protagonişti ai sitcom-ului, în urma unei analize efectuate de postul american de televiziune CNBC.

Aşadar, Jerry Seinfeld, unul dintre creatorii serialului, ajunsese să câştige, în ultimul sezon al sitcom-ului, circa un milion de dolari pentru fiecare episod în parte, respectiv 13.000 de dolari pentru fiecare replică rostită. Interpreţii celorlalte trei personaje principale obţineau, în aceeaşi perioadă, câte 600.000 de dolari pe episod, fiecare.

image

Astfel, deoarece aveau mai puţine replici în serial, câştigul pentru fiecare dintre acestea era, în cazul unora, mai mare decât cel al lui Jerry.

Aşadar, Michael Richards (Kramer) primea 15.000 de dolari, Julia Louis-Dreyfus (Elaine Benes) obţinea 13.000 de dolari, iar Jason Alexander (George Costanza) era plătit cu „doar” 11.000 de dolari.

Pe lângă salariul obţinut pentru rolul interpretat în serial, Jerry Seinfeld mai obţinea bani şi în calitatea sa de co-creator al serialului. Potrivit presei americane, "Seinfeld" a generat încasări de peste 3 miliarde de dolari din drepturile de redifuzare la televiziune, după difuzarea ultimului episod al serialului, în 1998, din care partea actorului principal se ridică la circa 400 de milioane de dolari.

Astfel, conform analizei CNBC, veniturile totale încasate de Jerry Seinfeld pentru toate cele nouă sezoane ale serialului se ridică la cel puţin 440 de milioane de dolari.

Salariile actorilor din “Seinfeld”, unul dintre cele mai urmărite seriale din anii ’90, au fost, astfel, cele mai mari din industrie, până în anul 2002, când NBC a decis să plătească fiecare actor principal din serialul “Friends” cu câte un milion de dolari.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg