33 de ani pe scenă! Transformarea Loredanei Groza din 1986, de la debutul pe scena Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia, şi până acum

17 aprilie, 2020
14 transformarea loredanei groza 1 jpg jpeg

Loredana Groza umple inima oricui de bucurie atunci când urcă pe scenă! Aşa a făcut în 1986, la debut, şi aşa face şi acum, în 2020, când este un artist consacrat şi iubit de o ţară întreagă. 

Spune-mi un român care nu o cunoaşte pe Loredana Groza sau nu fredonează una dintre piesele de succes ale artistei! Loredana Groza a cucerit publicul de la 16 ani! Cântăreaţa a cunoscut rapid succesul, în anul 1986, când a câştigat Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, fiind cea mai tânără participantă şi câştigătoare din istoria concursului.

Celebra artistă îşi aminteşte cu plăcere şi nostalgie de acea vreme, dovada fiind o fotografie postată de ea pe o reţea de socializare. ”O inima de 16 ani! Vintage Lori”, a scris cântăreaţa lângă imaginea datând de acum 33 de ani.

1 loredana groza la 16 ani jpg jpeg

La începutul aceluiaşi an, Loredana câştigase un alt concurs de talente foarte important „Steaua fără nume“, „deghizandu-se“ cu ochelari şi îmbrăcăminte bătrânicioasă că să pară mai în vârstă şi să fie eligibilă pentru competiţie. De altfel, câştigarea acestui concurs i-a dat şi curajul de a participa în competiţia de la Mamaia. 

Un an mai târziu, în 1987, Loredana Groza făcea furori cu piesa ”O inimă de 16 ani”.

În 1991, Loredana Groza a plecat în primul său turneu

Artista s-a bucurat de un succes imens! Ea avea tot ce publicul adora: o voce superbă, mişcare scenică, o înfăţişare deosebită, plus că era şi foarte tânără. Rapid a plecat şi în străinătate, în 1991, Loredana Groza a avut primul său turneu în străinătate, în Italia. Îşi aminteşte cu bucurie de acele momente, de debutul ei pe scenele mari. Din acea vreme, ea a postat o poză în mediul online şi le-a arătat fanilor cum arăta cu ani în urmă.

Cadrul o înfăţişează pe  Loredana Groza la malul  mării, îmbrăcată provocator doar într-o pereche de bikini şi un tricou roşu. Mai mult, artista a punctat că respectiva fotografie este una de colecţie. Artista prefera şi pe atunci părul blond şi machiajul mai intens în zona ochilor. 

        Vezi această postare pe Instagram                   “La Dolce Vita” in Calabria, 1991. My very first tour in Italy. 🌊❤️💙Primul meu turneu in Italia ~Loredana #ioniansea #italy #amoremio #nostalgia #epericulososporgersi @cristianomalgioglio @ritapavone #music #loredanagroza #loredana O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza) pe Dec 9, 2018 la 11:28 PST

Vezi această postare pe Instagram

“La Dolce Vita” in Calabria, 1991. My very first tour in Italy. 🌊❤️💙Primul meu turneu in Italia ~Loredana #ioniansea #italy #amoremio #nostalgia #epericulososporgersi @cristianomalgioglio @ritapavone #music #loredanagroza #loredana

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza) pe

Loredana Groza, transformare spectaculoasă în 2020

V-o prezentăm astăzi pe Loredana Groza la aproape 50 de ani şi la peste 30 de ani de carieră. A scos adevărate hituri în anii care au trecut, a avut colaborări cu artişti renumiţi din România şi nu numai. Din punct de vedere fizic, artista a vrut să se simtă în continuare tânără. A apelat la anumite proceduri şi uimeşte cu chipul şi trupul său. 

Loredana Groza a adoptat în urmă cu ani de zile cu stil de viaţă sănătos. Are grijă nu doar la dietă, la sport, ci şi la programul zilnic de odihnă, la recreere. Privind alimentaţia sa, cântăreaţa a declarat că nu pofteşte la dulciuri, preferă fructele. „Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, a declarat ea.

Foto:  Click, Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}