5 moduri în care îţi poţi aranja părul iarna. Bretonul rămâne la modă

1 ianuarie, 2022
3 tunsoare1 jpg jpeg

Pe măsură ce se schimbă sezonul, fiecare dintre noi tânjeşte la un nou look. Potrivit experţilor în frumuseţe, tunsorile dramatice domină în prezent tendinţele de hairstyling.

De la şuviţe la bob până la „părul de supermodel”, în acest sezon, totul este despre volum, mişcare şi un nou start. În funcţie de aspectul pentru care optezi, stilurile de top îţi vor permite fie să te etalezi cu ceea ce ai deja, fie să te simţi inspirată de noile trenduri în materie de păr şi să adopţi un look nou.

Nu mai amâna! Acum este momentul potrivit pentru a-ţi schimba stylingul şi a te răsfăţa cu o nouă tunsoare. Descoperite pe podium, pe stradă sau pe reţelele de socializare, acestea se numără printre cele mai tari tendinţe ale sezonului.

Sofisticate, originale, pline de mişcare… să aflăm împreună care sunt cele mai glamour coafuri ale momentului!

Păr lung lăsat liber, lejer

Dacă îţi place părul lung, acesta este sezonul dedicat ţie. Lungimile supradimensionate sunt la modă, mai ales atunci când sunt asociate cu tăieturi drepte. În plus, acestea sunt ideale pentru obţinerea unui păr sănătos, puternic şi rezistent. Cu breton sau fără? Amândouă sunt potrivite. Linia centrală a coafurii, marea protagonistă a tendinţelor actuale, este sinonimă cu ordinea şi geometria. Părul liber, atât lung, cât şi mai scurt este neted, precis şi elegant, pieptănat pe spate cu gel şi cu efect umed, cu un aspect rafinat şi senzual.

Iarna 2022 este însă şi sezonul unui styling romantic, mişcat de valuri, care exprimă naturaleţe, libertate şi dorinţa de a fi complet tu însăţi.

Coafuri cu părul strâns: îmbunătăţesc trăsăturile feţei şi exprimă cea mai mare eleganţă şi feminitate

Chiar şi coada de cal rămâne printre tendinţe în acest sezon. Ea se poartă strict joasă şi lejeră sau prinsă în lateral. Coada joasă, perfectă atât pe părul  drept, cât şi pentru cel ondulat, este uşor de realizat şi se pretează pentru a da viaţă unor look-uri variate: de la cele mai casual până la cele mai rafinate şi şic.

De asemenea, o poţi purta în lateral: îţi poţi face o coadă de cal înaltă decorată cu accesorii de păr colorate, cum ar fi cleme şi bentiţe. Stilul anilor 90, care va influenţa şi următoarele tendinţe , te va duce înapoi în timp! Nu poţi renunţa să-ţi prinzi părul într-o coadă înaltă? Încearcă să o înfrumuseţezi cu accesorii, pentru a adăuga o notă vintage şi retro fermecătoare coafurii.

Împletituri pentru toate gusturile

O coafură romantică şi fermecătoare: împletitura, un adevărat must have pentru vara 2021, continuă să stabilească tendinţa în materie de coafuri chiar şi odată cu sosirea sezonului rece. Printre cele mai originale versiuni propuse de influenceri şi cele de pe podiumurile de modă găsim împletitura realizată pe un păr pieptănat înainte, dar şi cu un stil dezordonat. Pe podiumul de la Chanel, de exemplu, împletitura a devenit un adevărat accesoriu!

Împletiturile, în general, vor fi o necesitate pentru sezonul rece. Poartă-le în varianta dublă, de preferinţă pornind de la rădăcini şi răspândind uşor împletitura cu mâinile, pentru a da coafurii o tentă mai lejeră.

Acestea pot fi, de asemenea, clasice, urmând ca apoi să fie împodobite cu o eşarfă elegantă, pentru un plus de efect, aşa cum a sugerat şi Dior în prezentările sale.

Dacă preferi styling-urile simple şi lejere pentru părul lung, poţi realiza una sau două împletituri laterale, lăsând lungimile libere să curgă peste umeri.

Poţi opta chiar şi pentru o împletitură maxi laterală, care să fie decorată cu accesorii de păr preţioase şi strălucitoare, pentru o coafură uşor de reprodus, dar capabilă să te facă să arăţi grozav.

Bob atemporal sau bob carrè

Tunsoarea bob, îndrăgită mai ales de vedete şi influenceri, nu are nicio intenţie să se demodeze, astfel că este în continuare foarte populară pentru acest sezon, cred experţii ElStudio. Mai mult decât atât, tunsoarea bob pentru părul scurt este în tendinţe şi oferă un aer cool. În timp ce un bob în scări le oferă doamnelor şi mai multă personalitate, scoţându-le în evidenţă trăsăturile feţei.

Bobul atemporal poate avea linii geometrice sau păr dezordonat, cu o tăietură scalată. Frumuseţea acestei tunsori constă în faptul că este versatilă: poţi opta cu uşurinţă pentru un pliu neted sau poţi oferi spaţiu liber părului creţ sau ondulat.

Bangs mania

În continuare, bretonul va fi vedeta, declinat în toate variantele posibile. De la cele mai scurte, perfecte pentru persoanele foarte tinere, dar şi combinate şi cu tăieturi scurte grafice, până la cele maxi care ating sprâncenele, bretonurile se pretează la diferite tipuri de styling si pot fi purtate atât clasic, drepte, cât si lateral.

De altfel, trebuie remarcat că faţă de acum câţiva ani, bretonul sezonului rece are o evoluţie mai elegantă, este mai uşor şi atinge doar înălţimea sprâncenelor.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg