5 reguli de igienă orală pentru un look de star

20 martie, 2018
Set AP24 jpeg

Iată arsenalul de care ai nevoie pentru dinţi albi şi o respiraţie proaspătă, elemente esenţiale pentru o imagine de succes!

Setul AP-24

Este regula peste care nu ai voie să sari, mai ales dacă vrei să obţii ori să menţii albul natural al dinţilor. Nu vorbim despre acel alb artificial obţinut prin metode care pot deteriora smalţul. Specialiştii Nu Skin au dezvoltat AP-24, o linie avansată ştiinţific şi revoluţionară de produse de îngrijire orală, care albesc dinţii, prevenind formarea cariilor şi a plăcii bacteriene. Fie că alegi pasta de dinţi cu fluor împotriva plăcii bacteriene sau pe cea cu fluor pentru albirea dinţilor, amândouă au ingredientul cheie AP-24, un agent brevetat care luptă împotriva plăcii bacteriene, precum şi surfactanţi care se pot înfăşura strâns în jurul dinţilor, lăsându-ţi o stare de prospeţime a gurii pe timp îndelungat. În plus, pasta pentru albire, cu aromă de vanilie şi mentă, acţionează cu un amestec de siliciu hidratat şi alumină, o combinaţie unică, care lustruieşte şi curăţă dinţii, fără să erodeze smalţul.

Pasta de dinţi cu fluor împotriva plăcii bacteriene din gama AP-24, de la Nu Skin.

Graba strică treaba, iar trei perieri făcute superficial nu vor avea efectul dorit. Felul în care îţi perii dantura este la fel de important ca pasta de dinţi aleasă. De fapt, dacă te speli foarte rapid şi superficial pe dinţi este aproape ca şi cum nu te-ai fi spălat. Pentru îndepărtarea plăcii, foloseşte periuţa dinspre gingie spre vârfurile dinţilor. De asemenea, este foarte important să ajungi cu periuţa de dinţi în cele mai ascunse locuri din cavitatea bucala. Iar după perierea generală, e nevoie de mişcări circulare blânde, dar repetate. Cu o pastă de dinţi precum cea de la Nu Skin pentru albirea dinţilor nu eşti în pericol să-ţi iriţi ţesuturile moi ale gurii şi vei scăpa de petele lăsate de tutun sau alcool, redând culoarea naturală a dinţilor.

Pasta de dinţi AP-24 pentru albirea dinţilor

Placa bacteriană apare şi pe limbă, nu doar pe dinţi. Iar asta poate duce nu doar la o respiraţie urât mirositoare, ci şi la alte probleme de sănătate orală. Aşadar, de fiecare dată când te speli pe dinţi, curăţă şi limba. Iar pentru a consolida îngrijirea orală, foloseşte apoi şi un spray de gură anti-placă răcoritor, precum cel din gama AP-24 de la Nu Skin, cu acelaşi agent brevetat eficient, care luptă împotriva plăcii bacteriene. Pulverizează de trei ori pe limbă şi freacă limba peste suprafaţa dinţilor şi a gingiilor. Îţi va împrospăta respiraţia şi este confortabil de folosit chiar şi după o gustare sau o masă cu prietenii în oraş.

Spray-ul de gură anti-placă din gama AP-24, de la Nu Skin.

Ştii şi tu că dulciurile în exces te duc mai aproape de medicul dentist. Dar există şi alimente cu efect pozitiv asupra sănătăţii dinţilor: laptele şi iaurtul, datorită calciului conţinut, alimentele cu fluor, precum cerealele şi fructele de mare, care ne ajută în lupta cu placa bacteriană şi întăreşte smalţul dinţilor, ori ceaiul verde, care conţine polifenoli, compuşi antioxidanţi care previn placa dentară, scad riscul dezvoltării cariilor dentare şi al bolilor gingivale.

Chiar şi cei mai conştiincioşi dintre noi, care se spală pe dinţi după fiecare masă şi înainte de culcare, au nevoie de aceste vizite. Şi asta pentru că mai bine previi decât să tratezi. Controalele de rutină te pot ajuta să eviţi tratamente extrem de costisitoare.Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg