5 sex simboluri ale anilor '90. Unde au dispărut?

8 iunie, 2016
yasmin bleeth ok jpg jpeg

Se numărau printre cele mai frumoase şi admirate femei ale acelei perioade. Au cunoscut succesul, apoi s-au evaporat. Ce s-a întâmplat cu ele?

Yasmine Bleeth

Yasmine s-a retras din filme atunci când nu şi-a putut învinge dependenţa de droguri.

A devenit faimoasă datorită serialului Baywatch. Azi, însă, ajunsă la 47 de ani, lui Yasmine i se spune "fosta actriţă". Cariera ei a intrat pe o pantă descendentă din anul 2000, când s-a internat la o clinică de reabilitare din Malibu, pentru a-şi depăşi dependenţa de cocaină. Tratamentul n-a dat rezultat, însă, iar în 2001, a fost arestată în Michigan după ce poliţia a găsit în maşina ei, în care se afla cu viitorul soţ Paul Cerrito, 4 seringi cu cocaină în ele. A doua zi, poliţia i-a percheziţionat şi camera hotel, în care a mai găsit cocaină. Abia în 2003 Yasmine a scris pentru o revistă glossy un articol de 3 pagini: "M-am întors din iadul drogurilor". Yasmine a povestit cu această ocazie că, din cauza cocainei, leşinase la o şedinţă foto şi stătuse trează vreme de cinci zile. Lupta disperată de a sta departe de droguri a însemnat pentru ea şi retragerea din filme. Dar iată că după 13 ani, anul acesta a anunţat lucrul la filmul horror Beautiful Evil. Să vedem ce va urma.... Yasmine e în continuare căsătorită cu Paul Cerrito, patronul unui club de striptease, pe care, culmea, l-a cunoscut chiar la clinica de reabilitare!

Alicia Silverstone

Alicia e căsătorită de 11 ani.

S-a făcut remarcată cu rolul lui Cher Horowitz, din Clueless - apariţie prelungită şi în clipurile Aerosmith, care au transformat-o în superstar. Ulterior, nimic n-a mai fost la fel. Alicia a înlocuit, însă, celebritatea adolescentină cu maturitatea actoricească, iar în 2004 a fost nominalizată la Globul de Aur (cea mai bună interpretare a unei actriţe într-un serial de televiziune: Miss Match). De 11 ani e căsătorită cu rockerul Christopher Jarecki, cu care are un fiu, Bear Blu Jarecki, născut în 2011. Alicia a făcut vâlvă şi cu rolul de mamă, după ce s-a filmat în timp ce-şi hrănea fiul cu mâncare mestecată în prealabil de ea...

Carmen Electra

Carmen n-are noroc în dragoste.

Şi ea a fost una dintre fetele Baywatch. Dar mai degrabă decât cu rolurile din filme, Carmen şi-a câştigat celebritatea cu şedinţe foto hot în reviste şi iubiri năbădăioase cu Dennis Rodman, cu care a fost căsătorită între 1998 şi 1999, şi rockerul Dave Navarro, cu care a fost măritată 4 ani, între 2003 şi 2007. Electra continuă să joace în diverse producţii, dar cariera ei e într-un con de umbră. Cât despre viaţa personală, se pare că n-are noroc. În 2012 chiar a apărut într-un show TV dedicat burlăciţelor celebre. Iar între 2012 şi 2013 a încercat chiar să-şi găsească fericirea alături de Simon Cowell. Şi tot degeaba.

Tiffani Thiessen

Tiffani şi soţul ei, Brady Smith

Toată lumea o ştie din serialele de succes ale acelor vremuri Salvaţi de clopoţel şi Beverly Hills, 90210. Însă cam acolo s-a oprit cariera ei. Tiffani n-a putut niciodată mai mult, aşa că steaua ei a apus după ce a apărut în câteva producţii slabe de televiziune... Azi, însă, la 42 de ani, n-o duce rău. Spre deosebire de Yasmine, ea a continuat să joace, mulţumindu-se cu nivelul atins. Iar serialul filmat înre 2009 şi 2014, White Collar, a făcut-o şi mai mulţumită, fiind suficient de apreciat de public. Pe plan personal, poate aţi uitat, dar Tiffani a fost prima mare iubire a lui Brian Austin Green... De 11 ani e căsătorită, însă, cu Brady Smith, cu care are o fiică, Harper (6), şi un fiu, Holt (1).

Alyssa Milano

Alyssa este mama unui băieţel şi a unei fetiţe.

Milano este frumoasa de la care toţi aşteptam să ajungă vedetă pe marele ecran.  Nu s-a întâmplat, aşa că Alyssa a rămas la cariera în televiziune, unde producţiile ei forte rămân “Charmed” şi “Mistresses”. Căsătorită cu agentul Creative Artists Agency David Bugliari din 2009, Alyssa are un fiu şi o fiică, pozele ei în timp ce-şi alăptează copiii, postate pe Instagram, stârnind admiraţie şi critici deopotrivă.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg