50 Cent şi-a dezmoştenit şi renegat fiul

10 iulie, 2013

De parcă un scandal n-ar fi fost de ajuns pentru a-i denigra imaginea, recent, o convorbire telefonică între rapper şi fiul său, Marquise, a fost publicată pe Internet. Astfel, am aflat că presupusul caracter violent al artistului este mai mult decât evident, jignindu-şi fiul şi chiar şi pe mama

De parcă un scandal n-ar fi fost de ajuns pentru a-i denigra imaginea, recent, o convorbire telefonică între rapper şi fiul său, Marquise, a fost publicată pe Internet. Astfel, am aflat că presupusul caracter violent al artistului este mai mult decât evident, jignindu-şi fiul şi chiar şi pe mama acestuia, ameninţându-l în acelaşi timp că va dispărea din viaţa lui, pentru că nu-l consideră fiul lui adevărat.

Luni, 50 Cent – pe numele lui real Curtis Jackson s-a certat la telefon cu băiatul lui de 16 ani, Marquise, căruia i-a spus să-şi facă un test ADN, dar şi că nu vrea să mai aibă de-a face cu el: “Să nu-mi mai scrii niciodată, şterge numărul meu”.

Ulterior, rapperul de 38 de ani a scris pe Twitter că tocmai şi-a schimbat testamentul, astfel că i-a scos din planul de moştenire pe propriul lui băiat şi pe mama acestuia, fosta iubită a artistului, explicând că va lăsa o mare parte din bunurile sale fiicei fostului său manager, Tiffany Lighty – un regizor de film în devenire. “Când voi muri, toate proprietăţile mele şi o mare parte din bani vor fi donaţi în scop caritabil şi daţi lui Tiffany Lighty, ca atunci când nu voi mai fi, ea să fie 50 cent (sâc).”, a scris pe Twitter rapperul.

Cât despre scandalul convorbirii telefonice, 50 Cent crede că fosta lui iubită a fost la telefon şi că ea a fost cea care a vândut presei textul convorbirii. “Era mama lui Marquise cea care-mi vorbea, mă urăşte că am câştigat, e greu să mă înlocuiască”, a mai spus rapperul. Toate astea se întâmplă în lumina unei controverse ce ţine de câteva săptămâni, starul rap fiind acuzat de violenţă domestică faţă de fosta iubită, Daphne Joy, pe care ar fi bătut-o.

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg