6 motive pentru care Beyoncé nu este o mamă bună

28 martie, 2018
FotoJet (14) jpeg

O vedem adesea mămoasă alături de progeniturile ei, însă sunt doar nişte ipostaze bine gândite ca să o pună pe ea într-o lumină favorabilă. De fapt, diva este o femeie de afaceri extrem de pricepută, care ştie cum să profite de pe urma celor trei copii ai ei. Iată cum!

image

De obicei, vedetele încearcă să ascundă sarcina tocmai pentru a se feri ca nu cumva să devină “prada” paparazzilor. Nu şi Beyoncé, care a dezvăluit lumii întregi că era însărcinată cu Blue Ivy, după ce a cântat Love On Top, la Video Music Awards 2011. De fapt s-a folosit atunci de sarcină pentru a-şi promova noul album.

image image

Toate gravidele îşi doresc intimitate şi confort în momentul în care le vine sorocul. Dar parcă vedeta a cam exagerat. Ea a cheltuit nu mai puţin de 1,3 milioane de dolari pentru a închiria un etaj întreg al spitalului Lenox Hill. Chiar şi aşa, au existat destule reclamaţii din partea altor pacienţi care n-au apreciat deloc apariţia presei pe culoarele spitalului sau în jurul clădirii. Iar pentru a-i opri pe jurnalişti să nu perturbe activitatea spitalului, soţul lui Beyoncé a dispus creşterea securităţii.

image

Dar un număr crescut de bodyguarzi nu a făcut decât să îi împiedice pe părinţi să-şi vadă nou născuţii. Nu mai spun că s-a ajuns la investigaţii privind condiţiile în care a venit pe lume primul născut al divei. Păi, unde e sensibilitatea unei mame care ar trebui să înţeleagă şi nevoile altor mame, nu numai pe ale ei?!

image

Ce vedetă însărcinată sau mămică VIP nu doreşte să păşească pe covorul roşu şi să strălucească din cap până-n picioare în lumina reflectoarelor? Ei bine, asta a făcut şi Beyoncé, ceea ce nu e o problemă deloc, dimpotrivă. Însă e cam deplasat ca progenitura divei să îşi însoţească mama şi să fie şi ea îmbrăcată în ţinute care costă mai mult decât o garsonieră.

image

Pe bune! Ce-i trebuie unui copil de câţiva ani o garderobă couture?! Blue Ivy are în dressingul personal o rochie Mischka Aoki, care costă 11.000 de dolari, iar aceasta nu e nici măcar cea mai scumpă piesă vestimentară deţinută. Oare ce mesaj transmite această decadenţă unui omuleţ în plină formare?

image

Orice părinte îşi doreşte un viitor luminos pentru copiii lui. Iar Beyoncé nu face excepţie. Însă s-o fi gândit oare la bunăstarea micuţei Blue Ivy sau la ea atunci când diva i-a înregistrat numele fetei la OSIM-ul american? Imediat după naşterea lui Blue Ivy, cântăreaţa şi soţul ei, Jay-Z, şi-au propus să transforme numele primului lor născut într-o marcă înregistrată.

image

Care era scopul? Au creat un brand pe care să îl folosească apoi la producţia şi comercializarea de produse destinate copiilor, de la scutece, cărucioare şi produse cosmetice pentru bebeluşi. Şi de asemenea afacere nu pot beneficia, pentru o lungă perioadă de timp, decât Beyoncé şi Jay-Z, nu micuţa lor fată.

image image

Dacă mama se poartă ca o divă, copilul îi copiază comportamentul. Simplu. Cel puţin asta am observat cu toţii anul acesta, la Grammy Awards, când Blue Ivy chiar le-a interzis părinţilor ei să aplaude discursului cuiva. Cu alte cuvinte, fata cea mare a cântăreţei îi învârte deja, la numai cei 6 ani ai ai ei, pe părinţii ei pe deget, iar ei nu spun nici “pâs”.

image

Mai mult, fetiţa s-a plictisit cumplit la un eveniment care n-a fost oricum conceput pentru cei mici. Aşadar, mami Beyoncé, ce se va întâmpla peste 10 ani, care va fi relaţia ta cu fiica adolescentă şi complet scăpată de sub control?

image

Dacă, la prima sarcină, Beyoncé a optat să-şi dezvăluie burtica de gravidă pe scenă, în timpul concertului, a doua oară când rămăsese însărcinată a plănuit ceva cu totul special. Extravagant de-a dreptul! O şedinţă foto – care, by the way, a rupt internetul în două! – cu gemenii nou-născuţi ai divei, în care o vedem pe Beyoncé şi progeniturile ei într-un décor floral, de toată admiraţia.

image

Gestul ei nu prea primeşte laude, pentru că iar şi-a făcut reclamă pe cârca copiilor. Ca să nu mai vorbim de apariţia vedetei la Grammy Awards în 2017, într-o rochie care îi punea în valoare întregul abdomen rotunjor?!Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg