60 de ani de James Bond. Mega petrecerea care l-a sărbătorit pe celebrul agent 007, a fost plin de vedete

24 noiembrie, 2022
Daniel Craig, Getty (1) jpg

La 60 de ani de la apariția primului film cu James Bond, vedetele s-au întrecut în ținute classy pe covorul roșu la Wardens Grove, Londra.

Din mulțime, primul care s-a remarcat a fost James Bond însuși, stilatul și interesantul Daniel Craig. Actorul s-a afișat impecabil, black-tie, la costum cu papion și batistă albă. Ca un gentleman desăvârșit, Daniel Craig a pozat cu o figură impenetrabilă, întocmai ca James Bond, personajul pe care l-a jucat fără greșeală.

Hayley Atwell a fost, de asemenea, spectaculoasă pe covorul roșu! Fosta iubită a lui Tom Cruise a impresionat cu o ținută sofisticată, o rochie romantică, bleu, cu un corset adânc auriu, care îi marca talia subțire. Actrița și-a evidențiat bustul cu un decolteu amețitor și a optat pentru restul accesoriilor aurii: sandale cu toc și clutch.

Daisy Edgar-Jones și Gugu Mbatha-Raw se numără și ele printre vedetele care au strălucit pe covorul roșu.

Evenimentul cu ștaif a fost organizat de gigantul Omega și s-a dorit o petrecere super luxoasă, pe măsura evenimentului: 60 de ani de la apariția lui James Bond. Primul actor care l-a jucat în 1962 pe super spionul elegant a fost Sean Connery.

Daniel Craig, în vârstă de 54 de ani, este cel mai recent James Bond, l-a jucat pe super spion în 5 filme. Recent, Daniel Craig a mărturisit că nu i-a plăcut atenția pe care i-a adus-o rolul James Bond și spune că nici acum nu s-a obișnuit cu ea. Actorul a fost distribuit pentru prima dată ca James Bond în 2006.

Printre vedete s-au numărat Lovi Poe, Alisha Boe, Clara Amfo, Raynald Aeschlimann, președintele Omega, Gugu, Daisy Edgar-Jones, Will Poulter, Sarah Lahbati Gutierrez, Louise Wong, Alistair Petrie, Oliver Jackson-Cohen sau David Jonsson.

James Bond, cu numele de cod 007, este un personaj din romanele lui Ian Fleming și seria filmelor James Bond. Rolul său a fost jucat de mai mulți actori, printre care Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

Personajul din filme a fost modelat după lucrători reali din contrainformații (Spionajul Naval britanic), soldați din trupe de comando și probabil caracterul lui monden este autobiografic, eventual personajul e modelat după Sidney Reilly.[1]

În filmele sale, Ian Fleming nu stabilește o dată exactă a nașterii, însă în romanul A doua șansă se precizează că în 1941 avea 17 ani, ceea ce ar însemna că anul nașterii este 1924. Alți cercetători estimează însă că Bond s-ar fi putut naște fie în 1921, fie în 1922. Locul nașterii sale se presupune că se află în Elveția. De altfel, mama sa, Monique Delacroix, era de origine elvețiană. Bond a fost căsătorit, deși pentru puțin timp, fiind cunoscut pentru numeroasele sale aventuri cu reprezentante ale sexului opus.

Din punct de vedere profesional, Bond lucrează ca agent secret al Serviciilor Secrete Britanice.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg