7 curiozităţi despre Natalie Portman

5 aprilie, 2015

Antrenamentele pentru rolul prim-balerinei din Lebăda neagră au durat şase zile pe săptămână, a câte cinci-opt ore zilnic. Dar a meritat, rolul aducându-i, în 2011, un Oscar şi un Glob de Aur pentru cea mai bună

Am fost curioşi să aflăm numerele misterioase care i-au ghidat viaţa frumoasei Lebede negre.

6 zile

Antrenamentele pentru rolul prim-balerinei din Lebăda neagră au durat şase zile pe săptămână, a câte cinci-opt ore zilnic. Dar a meritat, rolul aducându-i, în 2011, un Oscar şi un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă. Dar şi marea iubire, soţul ei, Benjamin Millepied, coregraful filmului.

IQ 140

Natalie are un coeficient de inteligenţă de 140, aproape de cel al unui geniu, şi a absolvit Facultatea de Psihologie Harvard. „Nu-mi pasă dacă-mi distrug cariera, prefer să fiu deşteaptă decât un star de cinema“, a spus ea în 2002, ajungând să fie coautor şi pentru două lucrări de cercetare publicate în jurnale ştiinţifice. În plus, este şi plurilingvă: poate comunica în ebraică, engleză, franceză, germană, japoneză şi spaniolă.

40 de prieteni

În 2003, a dat o petrecere împreună cu Britney Spears pentru a sărbători Revelionul, la Hotelul Hudson din New York, la care au participat doar câţiva prieteni de-ai lor.

54 milioane dolari

Actriţa de numai 33 de ani se bucură de o carieră foarte frumoasă, care i-a adus, împreună cu contractul de ambasador al celebrei case Dior, o avere solidă.

3 cărţi favorite

Frumoasa israeliancă ar reciti cu drag „Great House“, de Nicole Krauss, „Freedom“, de Jonathan Franzen, şi „Just Kids“, de Patti Smith.

8 ani

Încă de la această vârstă este vegetariană, după ce a fost martora unei operaţii cu laserul asupra unei găini, la o conferinţă de-a tatălui ei. Activistă devotată, Natalie a ales să devină vegană (abţinerea de la consumul de produse animale), mâncărurile ei preferate fiind tofu şi fasolea neagră.

Anul 2011

La scurt timp după logodnă, mare ne-a fost mirarea să aflăm că aşteaptă un copil! Cel mai frumos moment din viaţa ei rămâne naşterea fiului lor, Aleph Portman-Millepied, în iunie 2011, urmat de nunta cu coregraful, pe 4 august 2012.

Sursă foto: Rex FeaturesRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}