7 lucruri pe care Prinţul Harry le-a aflat despre Megan Markle din presă!

7 mai, 2018
hepta 3536478 1 jpg jpeg

De când a început Markle mania, tabloidele – şi nu numai ele – au încercat să afle totul despre viitoarea soţie a Prinţului Harry. Şi au reuşit să descopere frânturi din viaţa fostei actriţe chiar înaintea logodnicului ei!   

image

În copilărie, Meghan a fost Regina Marii Britanii şi a domnit impunătoare peste întreaga naţie britanică. Bineînţeles că s-a prefăcut! A pus în “scenă” o piesă închipuită pentru cea mai bună prietenă a ei, Ninaki "Nikki" Priddy, care îşi sărbătorea ziua de naştere şi avea parte de un cadou inedit. Imagini cu fosta actriţă interpretând o regină britanică au ieşit la iveală, spre încântarea publicului, dar şi spre surpriza logodnicului ei care n-a ştiut asemenea amănunt din viaţa viitoarei lui soţii până nu l-a descoperit în presă.

2. A vizitat Palatul Buckingham la 15 ani

image

The Daily Mail a obţinut o fotografie care a făcut înconjurul lumii. E vorba despre Markle în adolescenţă, ca turist american în vizită chiar la Palatul Buckingham. Avea 15 ani şi era împreună cu prietena ei cea mai bună, Ninaki "Nikki" Priddy, într-o vizită londoneză. Adolescentele au făcut un tur al oraşului, pentru a admira cele mai frumoase atracţii turistice, printre care s-a numărat şi palatul familiei regale britanice, în care Meghan va intra chiar luna aceasta datorită nunţii ei cu Prinţul Harry, din 19 mai. Şi, că tot veni vorba despre Prinţul Harry, el avea numai 12 ani când viitoarea lui soţie stătea pe gardul din faţa Palatului Buckingham. Ha, ce chestie, nu?

3. Este înrudită cu Shakespeare    

image

O fi ea americancă, însă nu 100%. Are şi ceva sânge britanic în ea. Şi nu unul oarecare, ci provine din familia celui mai cunoscut englez din toate timpurile – exceptând, bineînţeles familia regală – dramaturgul William Shakespeare. De când cu Markle mania, MyHeritage.com a tras cu ochiul la trecutul familiei lui Meghan şi a descoperit lucruri interesante. Astfel, logodnica Prinţului Harry este înrudită, din partea tatălui, cu Shakespeare. “Nu ştim dacă domnişoara Markle a luat cunoştinţă de legătura incredibilă pe care o are cu un britanic atât de însemnat, însă e limpede că îi era predestinat lui Meghan să devină englezoaică.”

4. E mai mare decât Prinţul Harry

image

Născută pe 4 august 1981, Meghan este cu trei ani mai mare decât viitorul ei soţ, care a văzut, pentru prima dată, lumina zilei pe 15 septembrie 1984. În ciuda diferenţei de vârstă, destinul i-a apropiat după ce un prieten comun, specialistul PR Violet von Westenholtz, le-a aranjat o întâlnire pe nevăzute în iulie 2016. Şi, de-atunci, totul a devenit istorie!

5. Înainte de-a se dedica actoriei, câştiga bani din caligrafie

image

Cu ceva timp înainte de-a deveni actriţă, Meghan câştiga bani frumoşi din caligrafie. “Eram caligraf pentru nunţi şi evenimente. Acesta era job-ul meu în timp ce mergeam la audiţii şi încercam să îmi găsesc de lucru ca actriţă. Cred că scrisul de mână este o artă pierdută”, a declarat chiar ea. Clienţii ei au fost nimeni alţii decât Robin Thicke şi Paula Patton, pentru nunta lor, dar şi companii precum Dolce & Gabbana şi The Four Seasons. Nu-i deloc rău, nu? Nu-i nimic pentru că va devenit chiar Prinţesă în numai câteva zile!

6. Meghan nu este numele ei adevărat

image

Sau, cel puţin, nu este primul ei nume, ci al doilea. O cheamă Rachel Meghan Markle şi a ales să renunţe la primul ei nume nu numai din considerente profesionale – alegându-şi astfel numele de scenă – , ci şi pentru că, cea mai mare parte a vieţii ei, i s-a spus Meghan. Pe invitaţiile de nuntă este trecut al doilea nume al ei, cu toate că Regina Elisabeta a II-a i-a dat binecuvântarea de a-şi folosi ambele nume. Dar probabil s-a săturat să i se spună Rachel din timpul filmărilor pentru serialul Suits, când interpreta un personaj de nume Rachel…

7. A crescut pe platourile de filmare ale serialului Familia Bundy

image

Nu a făcut parte din distribuţie, ci doar era nelipsită de pe platouri pentru simplul fapt că tatăl ei, Tom, era directorul de imagine al show-ului TV. Serialul a fost difuzat timp de 10 ani, adică din 1987 până în 1997, ceea ce a însemnat o bună bucată din copilăria lui Meghan. Tom a fost angajat pe întreaga perioadă a serialului, iar, timp de un deceniu întreg, şcolăriţa Markle trecea pe la filmări în fiecare după-amiază, după ce se terminau orele.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg