7 secrete pe care numai fostul soţ al lui Meghan Markle le ştie despre ea

26 mai, 2018
Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan Markle, Duchess of Sussex After the Wedding jpeg

Întreaga lume este cu ochii pe soţia Prinţului Harry zilele acestea, dar asta nu înseamnă că ştim deja totul despre fosta actriţă hollywoodiană şi actuala Ducesă de Sussex. Iată câteva informaţii care de-abia acum ies la iveală despre Meghan Markle!

Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii

image

Toată lumea ştie că Meghan a mai fost o dată măritată, însă nu sunt cunoscute prea multe detalii despre prima ei nuntă, spre deosebire de ceremonia cu Prinţul Harry care a avut loc în faţa lumii întregi. Totuşi am făcut rost de nişte informaţii interesante... Nunta fostei actriţe cu Trevor Engelson a avut loc în Jamaica Inn din Ocho Rios, Jamaica, şi a durat nu mai puţin de patru zile. La ceremonie au participat 102 invitaţi şi toţi s-au prezentat la marele eveniment în... bikini şi şlapi. Total opus faţă de cea de-a doua ceremonie nupţială care a avut-o protagonistă pe Meghan, nu-i aşa?

Adevăratul motiv pentru care au divorţat

Fostul soţ al lui Meghan, Trevor Engelson

Markle nu a vrut niciodată să vorbească despre despărţirea de primul ei soţ. Dar pentru familia regală britanică, din care face parte începând cu 19 mai, este un subiect delicat care nu poate fi ignorat. Cel mai probabil ei se aşteaptă de la soţia Prinţului Harry să păstreze în continuare tăcerea cu privire la detaliile incomode ale divorţului. Totuşi ce s-a întâmplat între cei doi foşti soţi?

image

Fosta prietenă a lui Meghan, Ninaki Priddy, susţine că Markle a fost rece şi foarte calculată în timpul mariajului ei cu Trevor, ceea ce a dus la despărţirea lor. Mai mult, ea a fost cea care a intentat divorţul şi l-a luat prin absolută surprindere pe cel care-i era soţ la acea vreme.

image

Ninaki şi Meghan era prietene nedespărţite încă de la doi ani, însă relaţia lor s-a răcit din momentul în care Markle a decis să se desprată de Trevor în mod în care a făcut-o: “A fost aşa un şoc să aflu că divorţează! După trei sezoane de Suits m-a sunat să îmi spună că se desparte de soţul ei şi a vrut să-mi spună asta pentru că oricum va scrie toată presa despre asta”, a declarat Ninaki, care a fost şi domnişoara de onoare de la prima nuntă a lui Meghan.

image

“Ceea ce a ieşit la iveală după ce am stat de vorbă şi cu Trevor a pus capăt prieteniei mele cu Meghan. Cred că toţi cei care-i cunoşteau pe cei doi soţi au fost absolut şocaţi!”, completează fosta prietenă a acesteia. Completez faptul că Meghan a decis să divorţeze şi i-a trimis apoi soţului ei verigheta şi inelul de logodnă prin poştă. Ea luase această decizie fără ca măcar să îi spună soţului ei. Vă imaginaţi ce surpriză a avut omul!

Foştii ei iubiţi

image

Toată lumea are un trecut amoros, iar Prinţul Harry nu face nici el excepţie. Dintre fostele iubite ale acestuia le amintesc doar pe avocata Chelsea Davy, care s-a bucurat de compania lui între 2004 şi 2011, şi modelul Cressida Bonas. Dar să revenim la Meghan! Se pare că ea a fost cuplată cu jucătorul profesionist de golf Rory McIlroy prin 2014. Ea n-a confirmat niciodată idila, dar asta nici nu înseamnă că ea nu a existat. După această relaţie ţinută secret, Meghan a preferat compania chef-ului canadian Cory Vitello. Iar acesta din urmă a fost părăsit pentru Prinţul Harry, în 2016.

Faimoşii ei prieteni

image

O fi fost ea o actriţă mediocră, de care mai nimeni n-a auzit înainte de idila ei cu Prinţul Harry, dar iată că fosta domnişoară Markle are cunoscuţi faimoşi. Înainte de-a pune mâna pe un Prinţ în carne şi oase, ea a reuşit să-şi facă un anturaj hollywoodian de toată invidia. De la Barack Obama şi Emma Watson, la Larry King şi Chrissy Teigen, fosta actriţă este amică până şi cu tenismena Serena Williams. Totuşi toţi aceştia n-au cum să fie foarte apropiaţi de proaspăt căsătorita pentru că cei mai mulţi dintre ei nici măcar nu au fost la nunta ei cu Prinţul Harry.

Care-i treaba cu familia ei?

Alături de mama ei, cu o zi înaintea nunţii regale

Meghan a fost crescută de mama Doria şi tatăl Thomas în Los Angeles. Când avea 6 ani, părinţii ei au divorţat, iar tatăl ei şi-a văzut mai departe de viaţa lui şi a făcut chiar alţi copii. Se pare că Harry are o relaţie bună cu soacra lui, pe care a invitat-o la Invictus Games, unde s-au cunoscut pentru prima dată şi chiar i-a cerut Doriei permisiunea de-a se însura cu fiica ei.

Tatăl care a făcut-o de râs în faţa întregii lumi

În contrast cu relaţia frumoasă dintre mamă şi fiică, Meghan nu se înţelege atât de bine cu tatăl ei. Şi aici chiar îi dăm dreptate fostei actriţe! Doar tatăl ei, în ajunul nunţii regale, a pus la cale o şedinţă foto cu un paparazzo şi a vândut apoi fotografiile cu el întregii prese interesate. Apoi a continuat să o facă de râs pe fiica sa când s-a retras din nunta regală şi a lăsat-o pe fiica ei înlăcrimată. Şi asta e numai ce a ieşit la suprafaţă, vă imaginaţi ce secrete de familie trebuie să ştie şi Trevor, care i-a fost alături lui Meghan timp de şase ani!

Copilăria ei

image

Primii ani din viaţa lui Meghan sunt atât de diferiţi de cei ai Prinţului Harry! Meghan a crescut într-un apartament din LA cu două camere şi două băi, faţă de palatele cu care e obişnuit soţul ei de mic! “Meghan a avut parte de cea mai normală creştere, dar a ştiut dintotdeauna că destinul îi va pregăti ceva special. Şi aşa şi este, doar a devenit soţia Prinţului Harry!”, a declarat un prieten din copilăria fostei actriţe.

Cum şi-a întâlnit primul soţ

image

Totul s-a întâmplat în 2004, însă circumstanţele exacte în care cei doi foşti soţi s-au întâlnit nu sunt cunoscute. La acea vreme, Meghan era o actriţă complet necunoscută, câştigând bani din apariţii în show-uri TV precum Deal or No Deal, iar Trevor era un producător hollywoodian şi un impresar de un oarecare succes. S-au întâlnit cel mai probabil prin cunoştinţe comune, au devenit iubiţi, s-au mutat împreună şi apoi s-au căsătorit.

image

Întâlnirea ei cu Prinţul Harry a fost complet diferită! S-au cunoscut personal printr-un prieten comun: “Nu prea ştiam multe despre el”, spune Meghan. “Singurul lucru pe care l-am întrebat pe prietenul nostru comun a fost dacă e drăguţ. Dacă nu era drăguţ, nu ar fi avut rost întâlnirea noastră.” Dar iată că Prinţul Harry s-a dovedit a fost cât se putea de drăguţ, iar acum a transformat-o pe actriţa mediocră într-o Ducesă măritată cu cel de-al şaselea succesor la tronul Marii Britanii!



Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg