8 femei superbe cu care s-a iubit Ryan Reynolds înainte să-l cucerească Blake Lively

18 aprilie, 2017
vedete iubite ryan reynolds jpeg

Ryan este fericit şi căsătorit cu Blake Lively, femeia care a reuşit şi să-l facă tată. De două ori chiar! Nunta lor a fost una fix pe sufletul lor, adică în mijlocul unei plantaţii din Carolina de Sud, iar alături le-au stat doar apropiaţii şi familia, căci ceremonia a fost una discretă şi neanunţată!

Familia lui.

Însă, înainte de ea, Zâna-Zânelor, au existat şi alte femei, poate la fel de frumoase şi de celebre, care au încercat să ajungă la inima lui. Şi chiar au reuşit, însă pentru scurtă perioadă! Haideţi să vedem, aşadar, ce femei i-au ieşit, până la Blake, în cale lui Ryan Reynolds! Pe cine a mai dus la altar, de cine s-a îndrăgostit subit, pe cine a părăsit şi pe cine a regretat!

1.Melissa Joan Hart

S-au cuplat pe când filmau împreună, în 1996, la pelicula ”Sabrina The Teenage Witch”. Nu ştim exact cât a durat idila lor, dar ştim că, în 2013, Melissa a dezvăluit că Ryan a fost generos şi atent cu ea şi că, la momentul relaţiei, i-a dăruit un ceas scump. Păi nu ştie el să cucerească o fată?

image

Culmea e că Melissa, acum mamă şi soţie la rândul ei, a mai povestit şi că ea şi cu actuala soţie a lui Ryan, respectiv Blake Lively, au o relaţie minunată şi că aceasta din urmă chiar a contactat-o pentru a se consulta în privinţa unui cadou pentru Ryan.

2.Traylor Howard

image

Se-ntâmpla prin 1998, pe când erau co-staruri în pelicula ”Two guys, a girl and a pizza place”. Relaţia lor era cât de cât în lumina reflectoarelor, iar Ryan părea destul de îndrăgostit de iubita lui blondină. Să nu mai spunem de Traylor. În fine, cert e că totul s-a terminat după doar opt luni de relaţie.

3.Kristen Johnston

image

Imediat după despărţirea de Traylor, Ryan s-a consolat cu o altă actriţă. E vorba despre Kristen, actriţa din „3rd rock from the sun”! Relaţia lor a durat destul de puţin.

4.Rachael Leigh Cook

image

Nici această relaţie nu s-a dovedit a fi de durată, căci cei doi actori s-au despărţit în acelaşi an în care s-au şi cuplat.

5.Alanis Morissette

image

Prima dezamăgire în dragoste a lui Ryan a fost Alanis Morissette. Însă, până să fie prima dezamăgire, a fost prima iubire adevărată. Cei doi au început să se întâlnească în 2002, iar doi ani mai târziu se şi logodeau. Din păcate, trei ani mai târziu, logodna se rupea, iar Alanis şi Ryan îşi spuneau ”Adio”. Unul cu demnitate, celălalt în versuri... Da, Alanis a scris cântecul ”Torch”, inspirat din povestea de dragoste cu Ryan.

6.Scarlett Johansson

image

După despărţirea de Alanis, din 2007, Ryan s-a îndrăgostit iremediabil de Scarlett Johansson, care, la rândul ei, era proaspăt despărţită de Josh Hartnett. Relaţia lor ţinea primele pagini ale ziarelor, toţi erau cuceriţi de această nouă idilă a actorului. De aceea, nimeni nu s-a mirat când cei doi s-au căsătorit, în secret, în 2008. Din păcate, nu s-a bucurat prea mult de mariajul lor, căci neînţelegerile au intervenit în relaţia lor şi-n 2008 ajungeau deja la notar pentru divorţ.

7.Agnes Fischer

image

După divorţ, Ryan s-a refugiat în modelul german Agnes Fischer. Din păcate, nici relaţia asta n-a avut viitor, Ryan fiind din nou singur după doar câteva luni.

8. Charlize Theron

image

Acum că e fericit în braţele lui Blake Lively, puţini îşi amintesc faptul că Ryan a avut, în 2011, o aventură cu una dintre cele mai frumoase actriţe din lume: Charlize Theron. Cei doi au trăit o poveste de dragoste scurtă, din care doar unul a ieşit ”şifonat”. Charlize a fost, chipurile, cea care şi-a dorit mai mult, în timp ce Ryan voia doar „o aventură scurtă, fără obligaţii”.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg