8 participanţi de la „Insula iubirii“ care au făcut videochat! La unii nu te gândeai că ar putea avea acest job

13 februarie, 2019
7 andi videochat jpg jpeg

„Insula iubirii“ aduce, an de an, în faţa telespectatorilor, persoane cu diferite tipuri de caracter, însă  pare că mulţi dintre ei ar avea un numitor comun: videochat-ul.

Fie că vorbim de concurenţi, concurente, ispite masculine sau ispite feminine, de-a lungul timpului s-a aflat despre mai multe persoane care au participat la „Insula iubirii“ că fac videochat.

Din câte se pare, sezonul cel mai „productiv“ din punct de vedere al participanţilor care au făcut videochat a fost cel din 2015, care era chiar primul sezon din România al emisiunii „Insula iubirii“.

În timpul, dar şi după terminarea primului sezon s-a aflat că nu mai puţin de patru concurenţi şi o ispită au făcut videochat! Tomiţă, prima ispită masculină care a făcut sex la „Insula iubirii“, este şi primul bărbat care a ajuns în Thailanda şi despre care s-a aflat că a făcut videochat.

Apoi, următoarea despre care s-a spus că practică această meserie, pe internet fiind şi câteva fotografii şi filmuleţe cu ea în „timpul acţiunii“ este concurenta Andreea, care a ajuns la „Insula iubirii“ alături de Bogdan.

image

O altă concurentă din primul sezon al celebrei emisiuni de la Antena 1 care a făcut videochat este Deea, care a făcut sex cu mai sus amintitul Tomiţă, alături de care a rămas într-o relaţie după terminarea „Insula iubirii“ din 2015, însă s-au despărţit, iar în cel de-al doilea sezon au participat amândoi ca ispite.

La un an după terminarea primului sezon „Insula iubirii“, cei de la SpyNews anunţau că şi Alex şi Alina, care ajunseseră în Thailanda pentru a-şi testa iubirea, s-au apucat de videochat, după ce s-au căsătorit.

image

Din câte s-a aflat până acum, cu ajutorul presei de scandal, dar şi cu ajutorul fanilor emisiunii, următoarele sezoane „Insula iubirii“ nu au mai fost la fel de „generoase“ cu persoanele care făceau videochat. Despre concurenţii participanţi nu s-a mai aflat că ar practica această meserie, ci doar despre trei ispite masculine s-a spus că fac videochat. Este vorba despre Andi, Cristi şi Sorin, primii doi fiind cel mai recent văzuţi în sezonul din 2018 al emisiunii de la Antena 1, în timp ce ultimul a participat în cel de-al doilea sezon „Insula iubirii“.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg