8 secrete neplăcute din viaţa idolilor noştri

7 martie, 2014

Le iubim, le stimăm, le admirăm pentru că au schimbat lumea. Vorbim de artişti, actori şi politicieni – vedete care şi-au câştigat reputaţia făcând lucruri minunate. Însă, ca orice om, totuşi, au un trecut mai sumbru decât am fi crezut, lipsit de perfecţiune. Ba chiar unele dintre următoarele celebrităţi au făcut lucruri îngrozitoare în tinereţe şi nu numai. Ce secrete ascund ele? Să descoperim o parte dintre ele...

Le iubim, le stimăm, le invidiem, le admirăm pentru că au schimbat lumea. Vorbim de artişti, actori şi politicieni – vedete care şi-au câştigat reputaţia făcând lucruri minunate. Însă, ca orice om, totuşi, au un trecut mai sumbru decât am fi crezut, lipsit de perfecţiune. Ba chiar unele dintre următoarele celebrităţi au făcut lucruri îngrozitoare în tinereţe şi nu numai. Ce secrete ascund ele?

Să descoperim o parte dintre ele...

Charlie Chaplin

Iconicul comediant a reuşit s-o lase însărcinată pe actriţa Lita Grey şi a fost forţat să se însoare cu ea în 1924, ea devenindu-i astfel a doua soţie. Motivul pentru care a fost obligat? Lita nu a dorit să renunţe la sarcină. Dar ştiaţi că pe atunci, actriţa avea doar 15 ani, iar Charlie 35?

Elvis

Legenda rock&roll-ului se simţea foarte intimidat şi nesigur în preajma femeilor de vârsta lui – situaţie căreia nu-i putea face faţă, se pare. De aceea, se zvoneşte că ar fi dat multe petreceri în care dormea cu fete de 14 ani! Îi plăceau în mod special virginele, pentru că nu l-ar f forţat cu nimic, din punct de vedere fizic, şi nici nu l-ar fi judecat în materie de experienţă sexuală.

Einstein

Geniul a încropit o listă de reguli pentru soţia sa. Condiţiile sale?

“Te vei asigura că:

- Hainele şi rufele mele sunt ordonateş

- Voi primi 3 mese pe zi, în camera mea

- Dormitorul şi camera de studiu sunt mereu curate, dar mai ales că biroul meu rămâne în folosinţă doar pentru mine

Vei renunţa la comunicarea personală cu mine, de vreme ce nu sunt necesare din punct de vedere social. Mai exact, nu vei avea pretenţia:

- Să stau cu tine acasă

- Să ies cu tine sau să călătoresc cu tine”

... astea fiind doar o parte din pretenţiile sale!

Steve Jobs

Pe vremea când era tânăr, regretatul geniu şi-a înşelat cel mai bun prieten. În timp ce lucra la crearea unui joc, lui Steve I s-a cerut să reducă circuitele integrate din joc la mai puţin de 80, pentru a fi manufacturat mai ieftin. Aşa că s-a dus la prietenul său de-o viaţă, Steve Wozniak, pentru ajutor, oferindu-i jumătate din bani. După 4 zile de nesomn şi muncă asiduă, acesta a reuşit să aducă circuitele integrate la 30. Doar că banii primiţi au fost doar 350$, suma totală primită de Jobs fiind, teoretic 700$.

Ani mai târziu, prietenul fondatorului brandului Apple a plâns pur şi simplu, când a descoperit că Jobs primise 5000$, nu 700. Suferinţa era pricinuită nu de bani, ci de încrederea şi prietenia pe care le-a pierdut. “Aveam oricum un job ca inginer, la HP, Steve putea să păstreze toţi banii”.

Chuck Berry

Pionierul muzicii rock&roll a făcut minuni în muzică. Însă, de asemenea, a avut un trecut mai puţin glorios. În 1944, a primit o pedeaspa de 3 ani şi 10 luni pentru jaf armat; în 1961 a transportat un copil de 14 ani peste graniţă, cu „interes imoral” – pentru care a stat în închisoare 20 de luni; iar în 1990, a recunoscut că deţine casete video cu femei filmate fără să ştie, în toaletele publice din restaurantul său – a plătit o cauţiune de 1,3 milioane de dolari.

John Wayne

Un alt idol al cinematografiei secolului XX a fost de partea supremaţiei rasei albe, în sensul că, în 1971, actorul a declarat: “Cred în superioritatea albilor până când negrii vor fi educaţi să-şi asume responsabilităţi”.

Laura Bush

Fosta Primă Doamnă a Americii, soţia lui George W. Bush, are o pată neagră în trecutul său. Deşi a făcut multe lucruri bune la Casa Albă, promovând cititul şi iniţiind o mişcare dedicată sănătăţii şi bunăstării femeilor, la 17 ani, a luat-o pe arătură, la propriu. Ea conducea o maşină pe un drum de ţară marcat cu Stop şi neluminat, lovind din plin o altă maşină. Aceasta era condusă de Mike Douglas, un tânăr de 17 ani, coleg de şcoală cu Laura. Din păcate, el a murit pe loc, dar nicio acuzaţie nu a fost făcută.

Roman Polanski

Marele regizor a recunoscut în 2009, când a fost arestat în Elveţia, că a drogat şi violat o fată de 13 ani şi a fugit în Franţa, înainte de sentinţa sa. Însă o suită de celebrităţi au avut şocanta iniţiativă de-a semna o petiţie pentru ca regizorul să fie eliberat, deşi săvârşite o faptă foarte gravă împotriva unei minore. Printre susţinătorii lui se numără Penelope Cruz, Woody Allen, Wes Anderson, Tilda Swinton, Martin Scorsese, Harrison Ford, Natalie Portman, Pedro Almodovar, Alfonso Cuaron, David Lynch, Monica Bellucci…

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}