A ajuns în Paradis! Imagini fabuloase cu Irina Baianț în Bali

2 aprilie, 2024

Frumoasa soprană și-a oferit o vacanță exotică de vis, de unde postează cele mai atractive cadre.

Irina Baianț în Bali. FOTO: Instagram
Irina Baianț în Bali. FOTO: Instagram

Talentata soprană Irina Baianț a luat o pauză de la programul său încărcat cu spectacole și deplasări continue și și-a oferit o evadare într-un colț de paradis: Bali, Indonezia.

Bali este cu siguranță un loc minunat pentru a lăsa orice stres în urmă, a te conecta cu natura și a te bucura de frumusețea lumii. Această insulă exotică este cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, templele hinduse și peisajele luxuriante.

Acolo, în inima verde a Indoneziei, Irina Baianț se bucură de soare, de vegetația luxuriantă, animalele exotice și mâncărurile cu condimente parfumate și explorează cultura locală, relaxându-se totodată într-un cadru idilic.

De altfel, de-acolo ne-a și trimis, via Instagram, cele mai atractive cadre, unele parcă desprinse dintr-o poveste.

„Primele zile în Bali au fost fabuloase”, spune Irina Baianț într-o postare de pe conturile sale de socializare. „Este greu să exprimi în doar 10 imagini cât de fascinant este acest colț de rai și ce semnificații poartă. Mă aventurez într-o călătorie tropicală, de suflet. Vreau să vă am alături și să împărtășesc cu voi o comoară de experiențe memorabile, pe care le trăiesc aici”, a mai spus ea.

„Ce am vizitat până acum? Pădurea Sacră a Maimuțelor din Ubud; leagăne cu priveliște spre orezăriile Tegallalang; Alas Harum Bali - terase de orez, palmieri și jungle; Tirta Empul Temple - acolo unde balinezii, dar și turiștii, intră în apa de izvor și participă la un ritual de purificare”, a enumerat frumoasa soprană, pe care avem ocazia s-o admirăm în uriașul leagăn lansat deasupra junglei, în mijlocul vegetației tropicale abundente, bucurându-se de culori, arome și sunete noi, care, cu siguranță, îi aduc nuanțe noi în suflet.

Așteptăm și alte instantanee la fel de frumoase și pline de culoare, care ne-o arată pe Irina Baianț și dincolo de imaginea sa din sălile de spectacol.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones la Cannes 2023, alături de fiica lor, Foto Getty (1) jpg
Donald și Melania Trump, GettyImages (2) jpg
FotoJet Sarah Michelle Gellar jpg
FotoJetJ Lo NY jpg