A ajuns piele și os! Jennifer Lopez l-a dat uitării pe Ben și-a plecat într-o vacanță de vindecare

20 iunie, 2024

Jennifer Lopez este prinsă în mijlocul unui divorț, însă, în loc să plângă, ea se distrează pe iaht cu prietenii, în pitorescul oraș Positano de pe Coasta Amalfitană.

Jennifer Lopez în Positano profimedia 0883080337 jpg

Imaginile din vacanța vedetei au apărut după ce s-a scris că Jen este în pragul depresie din cauza rapidității cu care Ben Affleck încearcă să „meargă mai departe”.

Dar, judecând după aceste fotografiile recente cu vedeta, aceasta pare că se distrează de minune în peisajul marin luxuriant al orașului Positano. Până la urmă, marea și soarele sunt cele mai bune tratamente împotriva tristeții...

Afișând un fizic incredibil, Lopez a fost fotografiată zâmbind și relaxându-se la bordul unei ambarcațiuni, pe 18 iunie. Vizibil mai slabă decât o știam noi, artista a adoptat o ținută sexy, și anume un top de tip bandeau, asortat la o pereche de pantaloni scurți multicolori, totul completat cu sandale cu bretele aurii.

În timp ce J.Lo era fotografiată în Italia, Ben a fost surprins pe străzile din Los Angeles, la o ieșire cu motocicleta alături de fiul lui cel mic, Samuel.

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru revista PEOPLE că Lopez, în vârstă de 54 de ani, și-a făcut planuri să călătorească toată vara, pe fondul tensiunii din căsnicia ei cu Affleck, în vârstă de 51 de ani.

Toate acestea după ce, pe 31 mai, Lopez și-a anulat mega turneul planificat în State, „pentru a petrece mai mult timp cu copiii, familia și prietenii apropiați”.

Între timp, s-a aflat că Lopez și Affleck încearcă să vândă în secret casa lor de 61 de milioane de dolari din Beverly Hills, pe care au cumpărat-o împreună în 2023.

Până când se va întâmpla acest lucru, Jennifer locuiește încă în acea casă, în timp ce Ben s-a mutat într-o locuință închiriată, la câțiva kilometri distanță, dar cei doi „se văd la fiecare câteva zile”, conform celor declarate de o sursă.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg