A ajuns să poarte mustaţă dintr-un motiv greu de crezut. Eldina Jaganjac avea o frumuseţe rară, dar de un an şochează

25 februarie, 2021
1 motiv jpg jpeg

Eldina Jaganjac primeşte adesea comentarii crude şi priviri cârcotaşe pentru că refuză să-şi îndepărteze părul facial.

Femeia, care are 31 de ani, locuieşte în Danemarca şi nu pare dispusă să renunţe la mustaţa care i-a răsărit deasupra buzelolor, dar nici la sprâncenele stufoase. Motivul? Acest look o ajută să scape de potenţialii pretendenţi, dar şi să fie diferită. Eldina a crescut într-un oraş mic, aşa că se aştepta ca oamenii să nu adopte noile tendinţe în frumuseţe, dar acest lucru nu s-a întâmplat, aşa că a rămas singura care iese din tipar. 

În martie 2020, Eldina a decis să renunţe la pensetă şi să nu mai jongleze cu aparatul de ras, aşa că şi-a lăsat părul facial să înflorească.

“În comparaţie cu bărbaţii, trebuie să cheltuim mai mulţi bani şi să pierdem mult timp pentru a ne aranja atunci când ieşim în public. Dacă un bărbat nu se bărbiereşte sau nu se pensează, nimeni nu observă. Nimeni nu comentează. Nu este este nimic ieşit din comun”, a declarat tânăra.

“Înainte nu mă simţeam confortabil dacă sprâncenele mele nu erau de mici dimensiuni şi nu mergeam la sală decât dacă picioarele mele erau bine epilate. Acum am ales să mă concentrez pe sarcinile şi obiectivele pe care trebuie să le îndeplinesc şi mai puţin pe modul în care apar atunci când ies din casă. Nu-mi pasă dacă unii oameni de pe stradă mă plac sau nu, pentru că există toate şansele să nu îi mai văd vreodată”.

Acceptarea acestui fapt a sporit încrederea Eldinei în propriile forţe, aşa a ajuns să nu fie deloc deranjată de ceea ce cred alţii despre aspectul ei.

“Nu-mi pasă ce gândesc oamenii. Este o alegere personală, mi-aş dori ca nimeni să nu mai fie preocupat de felul în care o femeie alege să arate. Unii mă opresc pe stradă şi îmi spun că sunt cool, alţii ţipă la mine. La început a fost inconfortabil, dar dacă oamenii nu au altceva mai bun de făcut decât să ridice glasul, atunci aşa să fie. Nu am de gând să-mi irosesc energia cu ei”, a precizat Eldina. Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg