A anulat nunta după ce a înşelat-o!

20 iunie, 2016
cuplu logodna anulata jpeg

La începutul acestui an au apărut primele informaţii despre infidelitatea iubitului ei. Şi deşi în scurt timp au ajuns şi-n media, cântăreaţa părea convinsă să-i rămână alături bărbatului cu care a decis să se căsătorească. Iată, însă, că acum vedeta s-a răzgândit!

Inelul cu care Nick a cerut-o în căsătorie pe Iggy

Iggy Azalea şi Nick Young au format un cuplu încă din 2013, iar în iunie 2015 cei doi au anunţat că s-au logodit, urmând ca anul acesta să ajungă în faţa altarului. Ei bine, acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că-n luna martie, anul curent, un coleg de-al lui Nick a dezvăluit public că acesta din urmă şi-a înşelat logodnica. Şi deşi iniţial Iggy i-a luat apărarea logodnicului ei, spunând că asta fac bărbaţii şi că oricum despre orice bărbat cu care ea ar avea o relaţie s-ar spune asta, acum cântăreaţa de muzică hip-hop s-a răzgândit. Aceasta a postat un mesaj pe contul de Instagram, prin care a anunţat despărţirea de Nick şi, prin urmare, faptul că nu va mai avea loc nicio nuntă.

”Deşi îl iubesc pe Nick, n-am reuşit să am din nou încredere în el. Îi urez sincer tot binele din lume. Niciodată nu e uşor să te desparţi de persoana cu care ai plănuit să-ţi trăieşti tot restul vieţii, dar viitorul poate fi rescris, iar al meu, de azi, e ca o foaie nescrisă.”, este mesajul pe care Iggy l-a postat pe o reţea de socializare.

La scurt timp după acest mesaj şi Nick Young a postat unul pe contul lui Twitter, care a confirmat despărţirea dintre cei doi. ”Singur”, s-a mulţumit să scrie sportivul, ca urmarea a mesajului postat de Iggy.

foto: captură InstagramRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg