A avut 140 de kilograme! Cum a slăbit actorul Bogdan Talaşman din serialul Adela

3 noiembrie, 2021
3 bogdan7 jpg jpeg

Avea 140 de kilograme, dar a reuşit să slăbească spectaculos. În şapte luni a scăpat de şapte kilograme şi a început să alegrge la maraton. Actorul Bogdan Talaşman nu vrea însă să se oprească aici.

„Câte kilograme am acum? Pfff.. e o problemă sensibilă, pentru că aveam mult mai puţine la începutul anului, de exemplu. Ieri însă am primit o veste foarte importantă pentru mine, trebuie să slăbesc 15 kg cel puţin până pe 15-20 ianuarie, aşa că reîncep antrenamentele la sală şi alergatul în IOR. Dar cel mai important e reglatul din pâine, vorba unui fost antrenor de-al meu, din tinereţe. Acum vreo 10 ani eram foarte gras, practic obez, şi cu regim alimentar, sală şi mult alergat am reuşit în 7 luni să dau jos 50 de kg.

Ţin minte că în prima zi în care m-am apucat de alergat, aveam undeva la 140 de kg, am mers rapid vreo 300 de metri şi am căzut, credeam că am făcut infarct! După 7 luni m-am înscris la primul meu maraton montan pe care l-am terminat. Ulterior au mai fost 10-11 maratoane pe munţi, pe coclauri, şi pe toate le-am dus la capăt! Practic momentul în care am scăpat de haina aia grea pe care o purtam cu mine zi de zi, viaţa mea s-a schimbat. Începusem să trăiesc din nou”, a dezvăluit Bogdan Talaşman pentru Click.ro.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg