A avut relaţii cu Tom Cruise şi Rob Lowe şi i-a cerut iertare în genuchi soţului pe care îl înşelase. Povestea Melissei Gilbert bate filmele în care a jucat

5 octombrie, 2021
4 melissa jpg jpeg

Cariera Melissei Gilbert s-a întins pe parcursul a câteva decenii. Actriţa a cunoscut succesul, dar şi nefericirea, atunci când s-a despărţit de fostul ei, soţ Bruce Boxleitner.

Melissa Gilbert este, fără îndoială, o favorită a fanilor, dar momentele ei de glorie au fost marcate şi de durere, mai ales când aventura actriţei din „Căsuţa din prerie” a fost făcută publică. A fost prietenă cu alcoolul, sexul şi drogurile.

Gilbert şi-a câştigat faima când a  jucat-o pe Laura Ingalls în celebrul sitcom din anii '70 „Căsuţa din prerie” . Apoi a apărut în câteva roluri pentru copii şi, pe măsură ce a crescut, a preluat roluri mai mari.

stanga
dreapta
1 gilbert1 jpg jpeg
2 gilbert2 jpg jpeg
3 gilbert9 jpg jpeg
4 melissa jpg jpeg
6 meli jpg jpeg

Actriţa s-a născut pe 8 mai 1964 şi a fost adoptată de actorul Paul Gilbert şi de actriţa Barbara Crane, aşa că a crescut cu un ochi către scenă.

Părinţii ei biologici au dat-o în adopţie pentru că s-au temut că nu se pot descurca cu ea şi cei trei fraţi. Ca o ironie a sorţii, doi dintre fraţii ei au ajuns, de asemenea, actori, urmându-i exemplul.

Se spune că peste 500 de copii au dat audiţii pentru rolul Laurei Ingalls, dar, din fericire, Gilbert a fost cea aleasă. Astfel, a devenit cea mai tânără persoană care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în 1985.

Gilbert a mai apărut în "The Miracle Worker"  " The Diary of Anna Frank," şi „ "Splendor in the Grass"” în 1981.

Melissa a avut câteva relaţii bine mediatizate cu vedete de top precum Tom Cruise şi Rob Lowe. Relaţia ei cu Lowe a fost prima ei pe termen lung şi a dus chiar la o logodnă. A anulat-o după ce a rămas însărcinată şi el nu a primit prea bine vestea. La scurt timp după despărţire, Gilbert a suferit un avort spontan. Ea a spus că durerea cauzată de ambele pierderi - cea a logodnicului şi a bebeluşului ei - a dus-o în cele din urmă la alcoolism.

După încheierea relaţiei, Gilbert s-a căsătorit cu producătorul Bo Brinkman în 1988 şi a avut un băiat, Dakota Paul. Cu toate acestea, după ce a aflat că a fost înşelată cu Shannen Doherty, actriţa a cerut divorţul.

După despărţire, Gilbert s-a căsătorit cu actorul Bruce Boxleitner în 1995 şi au avut un fiu, Michael Garrett, pe care l-a numit după regretatul ei mentor şi prieten, actorul Michael Landon. De asemenea, şi-a ajutat noul soţ să-şi crească cei doi copii, pe Sam şi Lee.

La câţiva ani de la căsătorie, Gilbert şi Boxleitner au început să se îndepărteze, iar actorul a descoperit că diva se apropiase foarte mult de un coleg. Descoperirea aproape că le-a distrus mariajul.

În 1997, Gilbert a jucat un rol în filmul TV "Seduction in a Small Town," iar când a plecat la filmări ea şi soţul ei, Boxleitner, nu treceau prin cea mai bună perioadă

Melissa a deschis situaţia în cartea sa din 2009 „ "Prairie Tale,"”, menţionând că s-a simţit plină de resentimente pentru că nu reuşea să spună ce simţea cu adevărat. În timp ce se afla pe platourile de filmare, Gilbert s-a apropiat de un coleg, iar apropierea lor a fost alimentată de alcool. Pasiunea dintre ei a devenit de nestăvilit.

Gilbert a menţionat că au continuat să aibă o aventură emoţională despre care a spus că este la fel de periculoasă ca intimitatea sexuală. Au trecut câteva luni până când Boxleitner a aflat de situaţie.

Potrivit lui Gilbert, actorul a sunat-o într-o zi şi a început să ţipe la telefon.I-a spus că a avut încredere în ea, dar că l-a dezamăgit.   Momentul a fost unul emoţionant pentru ambele vedete. El i-a povestit că a primit o casetă în căsuţa poştală, care nu o pune într-o lumină foarte bună Gilbert se plângea de mariajul ei. Melissa i-a cerut scuze în genuchi actorului rănit.I-a mărturisint că nu are nicio relaţie fizică cu vreun coleg din distribuţie, ci este pur şi simplu ataşată emoţional.

Ea i-a spus soţului că perioada rece dintre ei a determinat-o să caute mângâierea în altă parte, aşa că, după un timp, cuplul a decis să caute ajutor pentru a face căsnicia să funcţioneze.

După 16 ani împreună, Gilbert a cerut divorţul Motivul? Diferenţele ireconciliabile. Actriţa a solicitat custodia fiului lor, care era adolescent în acele vremuri.

După ce divorţul a fost finalizat, Gilbert a dat iubirii o altă şansă. S-a măritat în 2013 pentru a treia oară cu actorul Timothy Busfield, care avusese, de asemenea, două căsătorii eşuate.

Gilbert îşi ia în serios rolul de mamă, care pare să o prindă cel mai bine. Se spune că este o prezenţă puternică în viaţa copiilor ei.

Gilbert a câştigat trei noi copii după mariajul cu Busfield şi astăzi formează o familie fericită.  Fiul ei din a doua căsătorie, Michael, împărtăşeşte o relaţie bună cu ea şi iubeşte să o etaleze pe reţelele de socializare. Odată i-a mulţumit actriţei pentru susţinere şi iubire.Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg