A câştigat Globul de Aur şi a fost felicitat de Biserica lui Satana! Ce actor a uimit întreaga planetă?

9 ianuarie, 2019
1 gettyimages 1071887428 jpg jpeg

În seara zilei de duminică, la Hollywood a avut loc gala Globurilor de Aur 2018, iar comedia neagră „Vice“, un film care a avut şase nominalizări, a plecat acasă doar cu un trofeu, primit pentru „Cel mai bun actor într-un film - comedie/musical“.

Fiind o abordare extrem de critică a ascensiunii la putere a fostului vicepreşedinte american Dick Cheney, filmul regizat de Adam McKay i-a atras de parte lui şi pe adepţii Bisericii lui Satana (The Church of Satan), după cum notează Mediafax.

Imediat după ce actorul Christian Bale şi-a ridicat marele premiu, acesta i-a mulţumit în glumă Satanei, care i-ar fi fost sursă de inspiraţie pentru rolul lui Dick Cheney. În replică, organizaţia ocultă Biserica lui Satana l-a lăudat pe actorul în vârstă de 44 de ani pentru că a atins cel mai înalt potenţial personal.

image

„Pentru noi, Satana este un simbol al mândriei, libertăţii şi individualismului şi serveşte ca o proiecţie metaforică externă a celui mai înalt potenţial personal al nostru. Cum talentul şi priceperea domnului Bale i-au adus acest premiu, conceptul este cât se poate de potrivit. Trăiască Christian! Trăiască Satana“, a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al Bisericii lui Satana, organizaţie religioasă ce are sediul în San Francisco, California, şi care a fost înfiinţată în anul 1966.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg