A cincea echipă eliminată de la "Asia Express", sezonul 3. Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au părăsit competiţia

8 aprilie, 2020
4 alina ceusan si carmen grebenisan eliminate de la asia express jpg jpeg

Aventura "Asia Express" a ajuns la final pentru echipa formată din Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan. Din păcate, ancora a fost roşie, iar echipa este trimisă acasă, nu mai continuă pe Drumul Comorilor.

Ediţia aceasta s-a şfârşit cu o eliminare! Doua echipe s-au calificat deja în semifinala de la "Asia Express", sezonul trei. Alex Abagiu şi Radu au reuşit să câştige imunitatea şi şi-au asigurat locul pentru următoarea etapă. Aceştia au fost urmaţi de Speak şi Ştefania.

Din păcate, trei echipe au pornit în cursa pentru ultima şansă: Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Adda şi Cătălin Rizea. Aceştia au fost supuşi unor probe foarte dificile: au sortat tăiţei, i-au uscat, au desfăcut stridii, dar şi alte încercări care le-au testat răbdarea şi priceperea.

Toţi au încercat să rezolve rapid probele, dar una dintre echipe a avut ghinion. Echipa formată din Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan a ajuns ultima la Gina. Asta înseamnă eliminare! Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au părăsit competiţia "Asia Express".

2 alina ceusan si carmen grebenisan eliminate de la asia express 3 jpg jpeg

Alina Ceuşan, primele declaraţii după eliminarea de la "Asia Express"

"Ancora este roşie 😭 însă vrem să va transmitem ceva: v-am simţit acolo alături de noi de la prima amuleta şi până acum, în ultimele clipe. #AsiaExpress a fost o nebunie curată trăită zi de zi, o luna jumate, fără oprire.

O aventură pe care altfel nu aveam cum să o trăim decât sub îndrumarea Ginei. Am plecat la drum best friends şi ne-am întors tot aşa, însă varianta comando🤘🏻Orice avem de făcut de acum, ne vom gândi că e o proba primită de la Gina şi se rezolva. Am trecut prin multe momente în care am zis "ai de capu' meu", "să facem ce?" sau "hai c-o facem şi pe asta", în stilul nostru.

Sper că la un moment dat să se vadă într-un episod special oamenii din spatele camerelor, care duc lupta alături de fiecare echipa şi fără de care show-ul nu ar există. Asta a fost ultimul meu gând, înainte să ieşim pe de platoul de filmare din Taiwan. Asta şi să urăm good luck colegilor rămăşi în competiţie.

Am scos din ghiozdane ceva ce cărăm cu noi de muuult timp: peruci blonde (ma rog, doar una a mai rămas) pentru reactoarele 3 şi 4 cărora le urăm cu acest suvenir metaforic, succes la autostop - bine dinala cum am tot avut în Filipine în în Taiwan 😂 multă bafta tuturor, va urmărim pe drumul comorilor cu emoţie şi abia aşteptăm să vedem ce va aşteaptă. În spirit we will be there. În realitate, vom fi pe o plajă, la soare, fără griji şi alarme, staţii şi amulete şi o să bem o bere pentru voi. Cei care duceţi show-ul mai departe.

Pentru voi, gaşcă de pe online, oamenii de acasă, ne bucurăm că ne-aţi putut descoperi în alt mod prin intermediul show-ului, sperăm să rămâneţi aici alături de noi în călătoria noastră online, care e însă mai puţin despre aventură şi mai mult despre modă şi frumuseţe, despre exprimare prin vizual. Vom reveni cu impresii & after thoughts curând pe Youtube. WE LOVE YOU BACK! Show must go on! Asia Express continuă."

5 alina ceusan si carmen grebenisan eliminate de la asia express 4 jpg jpeg

Carmen Grebenişan, primele declaraţii după eliminarea de la "Asia Express"

"A fost una dintre cele mai frumoase experienţe la care am reuşit să participăm vreodată în viaţă noastră. Este ceva de nedescris... Suntem cele mai norocoase, chiar dacă drumul comorilor se încheie pentru noi aici. Suntem foarte recunoscători întregii echipe şi îi felicităm pentru această producţie impecabilă, Jos pălăria @asiaexpressromania !! Le dorim succes în continuare colegilor! Am fost o adevărată familie acolo. Sunteţi minunaţi, toţi, şi toată lumea care ne-a susţinut drumul pe care l-am parcurs până acum!

#TEAMACCG FOREVER Mulţumim tuturor susţinătorilor!"Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}