A cochetat cu De Niro şi Robert Redford, a fost căsătorită de trei ori, dar alt bărbat a sărutat-o cel mai pasional. Confesiunea lui Jane Fonda

22 aprilie, 2021
1 jane fonda png png

Jane Fonda, cel mai pasional sărut. Se spune că primul sărut nu se uită. După trei căsnicii şi roluri lângă sex simbolurile Robert Redford şi Robert De Niro, nici Jane Fonda nu l-a uitat.

Actriţa în vârstă de 83 de ani a mărturisit în aprilie 2021, într-o intervenţie la Tonight Show cu Jimmy Fallon.

Niciunul dintre cei cunoscuţi, la care te-ai fi aşteptat. Frumoşii marelui ecran, Redford sau De Niro, nici măcar soţii săi.

Gândul i-a rămas la băiatul cu care s-a sărutat la 18 ani. Fonda i-a mărturisit lui Jimmy că era regizor de platou şi-l chema James Franciscus. A devenit ulterior star în Mr. Novak la TV.

Descrierea pasională a sărutului aproape că l-a intimidat pe prezentator. Acesta a fost extrem de impresionat de modul în care Jane Fonda a povestit trăirile şi emoţia acelui sărut pe care nu l-a uitat niciodată, încât Fallon a exclamat: ”A fost aşa frumos că m-am simţit de parcă ar fi fost sărutul meu”, reuşind să stârnească hohote de râs.

Fonda a concluzionat: ”S-a cutremurat pământul! Ca în descrierile lui Hemingway.”

Seara a continuat cu mărturisiri fără perdea. Jane Fonda a spus că el a fost şi bărbatul cu care şi-a pierdut virginitatea, la 18 ani.

Fonda a fost căsătorită cu regizorul Roger Vadim, activistul Tom Hayden şi mogulul media Ted Turner.

Deşi Fonda arată spectaculos, a spus clar că nu intenţionează să se mai mărite vreodată. ”Trăiesc singură, nu stau cu un bărbat care să mă critice, să nu accepte că şi femeile se enervează, care nu sunt interesaţi şi de o altă viziune.”

Este perfect că Jane şi-a găsit echilibrul şi liniştea interioară. Cel mai bun prieten şi de nădejde al său rămâne sportul. Datorită lui arată şi se simte grozav şi nu scapă nicio ocazie să îl practice.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg