A compus cele mai frumoase balade inspirându-se din propriile dezamăgiri amoroase, iar acum divorţează. Cine i-a mai frânt inima lui Adele, Regina Despărţirilor?

21 aprilie, 2019
11 gettyimages 500440316 jpg jpeg

Adele (30) şi soţul ei, Simon Konecki (45), au anunţat că divorţează după trei ani de căsnicie şi încă cinci ani petrecuţi împreună. Iar această despărţire nu face decât să se adauge la restul suferinţelor sentimentale ale vedetei, care au transformat-o într-una dintre cele mai mari staruri pop de pe planetă.

Despărţirea celor doi soţi vine într-un moment în care nimic nu se mai putea face pentru a salva mariajul lor. Se pare că Adele şi Simon trăiau vieţi separate de ani întregi. Chiar şi aşa, cei doi părinţi îşi iau angajamentul de a continua să-l crească împreună pe fiul lor de şase ani. Cântăreaţa britanică şi americanul Konecki s-au căsătorit în secret în 2016, după ce formaseră deja un cuplu de cinci ani.    

gettyimages 635006476 jpg jpeg

Adele este una dintre cele mai mari vedete pop din lume, iar despărţirile răsunătoare prin care a trecut până acum s-au regăsit, negreşit, în hiturile ei, chiar ea recunoscând că scrie mult mai bine despre suferinţă decât despre fericire. Iar piese precum Hello, Turning Table, Someone Like You, Rolling in the Deep, care au făcut furori în întreaga lume, sunt dovada acestui fapt.

Dar cine i-a frânt inima faimoasei cântăreţe? În afară de cel care-i este încă soţ şi despre care, cel mai probabil, vom afla amănunte într-un viitor album muzical…

gettyimages 635007184 jpg jpeg

O despărţire cruntă, la numai 18 ani, a demarat cariera fulminantă a talentatei britanice. Adele a avut o relaţie amoroasă cu un bărbat bisexual, care a părăsit-o pentru… un bărbat, iar întreaga suferinţă a vedetei a fost transpusă pe portativ, în primul ei album, 19.

Se pare că, îndrăgostită până peste cap, Adele şi-a luat inima-n dinţi şi i-a mărturisit bărbatului cu pricina sentimentele ei. La numai patru ore de la confesiunea ei, acesta a fugit cu unul dintre prietenii ei gay, lăsând-o pe ea suspinând.   

gettyimages 634975134 jpg jpeg

“Adele i-a spus că îl iubeşte, iar el i-a spus acelaşi lucru, şi, cu toate că ştia că era bisexual, ea şi-a dorit mult ca idila lor să reziste în timp. După numai patru ore după ce îşi juraseră reciproc dragoste pe veci, el a părăsit-o pentru un prieten de-al ei, un bărbat”, a declarat un apropiat de-ai vedetei.

gettyimages 634996336 jpg jpeg

După un asemenea episod de umilinţă evidentă, Adele nu s-a învăţat minte şi a mai dat o şansă relaţiei lor. A doua oară, idila lor n-a rezistat mai mult de patru luni, timp în care iubitul vedetei a înşelat-o de numeroase ori.

gettyimages 510497788 jpg jpeg

“Piesa Daydreamer este despre un băiat pe care îl iubeam foarte mult, dar care era bi, iar eu n-am putut să accept acest lucru. Tot ceea ce-mi doream de la iubitul meu, el nu putea să-mi ofere. Aşa că deveneam geloasă şi îmi dădeam tot mai mult seama că nu puteam să concurez atât cu femeile, cât şi cu bărbaţii”, a declarat Adele la un moment dat.

“Îi plăcea la nebunie toată tevatura sentimentală, care implica neapărat bărbaţi care nu o tratau deloc frumos”, a pus punctul pe i un amic de-ai vedetei.

gettyimages 634964692 jpg jpeg

În ceea ce priveşte albumul 21, istoria s-a repetat. Adele s-a inspirat tot din propria viaţă amoroasă, iar rezultatul a fost unul uimitor. Se pare că, odată ieşit pe piaţă albumul, se vindea câte un exemplar la fiecare două secunde!

gettyimages 635009924 jpg jpeg

Dar cine era indivitul care a inspirat toate acele hituri pe care le adorăm cu toţii? Adele a recunoscut că a compus piesele albumului în trei luni, imediat după ce ieşise dintr-o relaţie sentimentală. “Ne-am distanţat unul de altul, nu ne mai iubeam… iar eu a trebuit să trec printr-o perioadă devastatoare, în care mă simţeam ca o ratată, pentru simplul fapt că n-am reuşit să fac ca idila noastră să meargă”, a mărturisit ea cu tristeţe în glas.

Şi la cine se referea cântăreaţa? Foarte discretă cu viaţa ei privată, Adele n-a numit niciodată persoanele care i-au influenţat viaţa în mod intim, însă a dat totuşi câteva detalii despre acei “anonimi”: “El era mai în vârstă decât mine cu câţiva ani. Mă făcea să mă simt vie… şi mi-a arătat ce înseamnă pasiunea pentru mâncare, vin, filme, sociologie, istorie şi călătorii. A fost cel care mi-a deschis ochii în multe privinţe.”

Legat de hitul 

, de pe albumul 

, Adele a declarat: “Mi-a frânt, pur şi simplu, inima lucrul la acel album. Şi asta pentru că nu mi-a trecut încă durerea sufletească. Probabil că va mai dura vreo 10 ani până să pot spune că mi-am revenit în urma ultimei mele relaţii sentimentale.”

gettyimages 510523482 jpg jpeg

Turning Tables este, de asemenea, autobiografic. La fel şi Hello: “Am o mică curiozitate legată de trecutul meu, acum că sunt puţin mai matură. Prin această melodie, îi salut pe toţi prietenii mei, accept toate idilele mele...”, a ţinut ea să precizeze.

Iar 

 a fost compus imediat după o cruntă despărţire, după cum singură declară: “Noaptea m-am despărţit de iubitul meu, iar a doua zi dimineaţă eram în studio, înregistrând melodia. Eram atât de supărată, atât de nervoasă atunci!”

Iar cei vizaţi în versurile hiturilor ei sunt nume mai mult sau mai puţin cunoscute din anturajul cântăreţei. Astfel, James Corden poate fi un fost iubit, despre care Adele să fi scris cu talent şi năduf. Cei doi sunt prieteni buni, de ani de zile, şi nu este exclusă o implicare amoroasă din partea lor, având în vedere că, la vremea când au fost compuse acele balade, comicul britanic tocmai ieşise dintr-o relaţie cu o anume Sheridan Smith.

3 gettyimages 635008482 jpg jpeg

Jamie Reynolds, liderul trupei Klaxons, este, de asemenea, un presupus fost iubit de-ai lui Adele. La fel ca DJ-ul şi producătorul Mark Ronson, care a compus hituri pentru Lily Allen şi Amy Winehouse, şi care a fost cel puţin o vreme nelipsit de lângă cântăreaţă. Iar Slinky Sunbeam, basistul trupei The More, a fost fotografiat, prin 2008, alături de Adele, în Soho, Londra.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE