„A crezut că voi arăta mai bine cu nişte sâni mai mari”: Sharon Stone dezvăluie modul scandalos prin care i-a fost mărită dimensiunea bustului

30 martie, 2021
1 stone1 jpg jpeg

Sharon Stone a dezvăluit că un chirurg i-a oferit nişte sâni mai mari în timpul unei operaţii, deşi nu avea consimţământul ei.

Actriţa a fost nevoită să se supună unei intervenţii chirurgicale reconstructive în 2001, asta după ce i-au fost extrase nişte  tumori benigne „gigantice”. Cu toate acestea, când şi-a revenit, şi-a dat seama că avea nevoie de o cupă ceva mai are la sutien. În cartea The Beauty Of Living Twice, actriţa de 63 de ani spune că medicul i-a mărturisit că avea convingerea că va arăta mult mai bine cu noile dotări.

„Mi-a schimbat corpul fără ştirea sau acordul meu. Când am rămas fără bandaje am descoperit că aveam sânii mult mai mari, iar el a avut o singură replică. Merg mai  bine cu dimensiunea şoldului”.

În acelaşi interviu, ea a dezvăluitcă a fost aproape de o bătaie cu actorul Michael Douglas, după ce s-au certat în privinţa unui prieten comun.

Incidentul a avut loc cu câţiva ani înainte să joace împreună în filmul Basic Instinct.

Ba mai mult, actriţa a mărturisit recent că a lucrat cu Woody Allen şi a fost o experienţă minunată, asta pe fondul acuzaţiilor de abuz sexual aduse regizorului în noul documentar HBO, Allen v Farrow.

Woody, în vârstă de 85 de ani, a fost acuzat pentru prima dată că a abuzat-o sexual pe fiica sa adoptivă Dylan Farrow în urmă cu 29 de ani, însă acuzaţiile au câştigat mai mult interes în lumina noilor descoperiri care susţin afirmaţiile.

„Experienţele mele cu Woody Allen au fost minunate, a fost extrem de profesionist cu mine. El m-a încurajat extraordinar şi eram o tânără, aveam 19 ani, când am început să lucrez cu el. Am făcut trei filme împreună”.

De asemenea, ea a povestit pentru The Times cum a fost batjocorită la Hollywood după rolul din Basic Instinct, din 1992, în care a jucat alături de Michael Douglas. ‘Când am fost nominalizată la Globurile de Aur ,în 1993, şi mi-au citit numele printre finalişti, toată lumea a râs. Mi-a fost foarte greu după ce a apărut acel film ”, a spus Sharon. „Probabil au crezut că sunt asemenea personajului”.

 Confesiunea acesta vine la puţin timp după ce Stone a susţinut că i-a dat o palmă regizorului filmului, Paul Verhoeven, pentru că a păcălit-o să-şi scoată lenjeria intimă pentru acea faimoasă scenă. Într-un alt extras din memoriile sale publicate de Vanity Fair, Sharon spune că a fost asigurată că acea zonă intimă nu va fi expusă pe ecran. Cu toate acestea, când a fost chemată la o întâlnire pentru a vedea versiunea finală a filmului, şi-a dat seama că acordul nu a fost onorat.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg