A cunoscut faima peste hotare! Românca a apărut în clipurile lui David Guetta, Pitbull şi Avicii

6 iunie, 2017
raluca g  jpeg

A lucrat până acum cu artişti de top precum Corina, Inna, Alexandra Stan şi Loredana Groza, însă s-a hotărât să-şi încerce norocul şi peste hotare. Şi a reuşit! Acum, în CV-ul său, intră colaborări cu David Guetta, Borgeous, Pitbull, Avicii, Ozomatli, Soulja Boy, Alex Adair, etc.

Elena Ghenoiu

Dansul, teatrul, filmul, scena - pasiunea pentru expresia artistică cu care s-a născut creşte din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Nu faima o interesează, ci posibilitatea de a da curaj prin voce şi mişcare celor cărora le este frică să se afirme. "Nimic nu te ţine înapoi decât propria ta conştiinţă", spune Elena Ghenoiu, o cunoscută dansatoare din România care pe zi ce trece cucereşte America.

Alături de Johnny Depp

De-a lungul carierei în România a avut şanşa să lucreze cu artişti de top precum Corina, Alex Velea, Smiley, Inna, Alexandra Stan, Fly Project, DeepCentral, Stefan Bănică, Loredana Groza, Andra, Tom Boxer, Andreea Bănică, Lora, Voxis, Deep Side Deejays, 3 Sud Est. De 3 ani, Elena a renunţat la cariera de succes de dansatoare şi a ales să plece în America pentru a începe o noua etapă în viaţa ei.

"Mi-am început cariera şi accentuez “mi-am”, pentru că eu am fost cea care “şi-a luat destinul în propriile mâini”. Eram la un bal al bobocilor, în clasa a 9-a, deşi foarte emoţionată şi entuziasmată nu am ezitat să adresez o simplă întrebare trupei care tocmai îşi incheiase concertul: “Aveţi nevoie de dansatoare?”, răspunsul a venit imediat “Da, chiar am fi interesaţi. Prezentaţi-ne o coregrafie şi ne vom decide”. Nu îmi venea să cred că au fost receptivi, ca urmare prietena mea cea mai bună, Mellina, aka regina youtubului acum şi cu mine am coregrafiat 2 piese. Astfel a început colaborarea de succes cu băieţii de la “Alb Negru” care a reprezentat rampa mea de lansare în industria artistică. Această experienţă a fost urmată de 3 ani petrecuţi în trupa Morandi, o perioadă prolifică din cariera mea presărată cu premii muzicale şi sute de concerte în România şi Europa", îşi începe talentata româncă povestea.

În videoclipul ”Avicii”

"În 2010 am fost acceptată la Broadway Dance Center în NYC. Experienţele acumulate în această şcoală de renume internaţional m-au ajutat să trec la un nou nivel în cariera mea – televiziunea, astfel mi-am împlinit un vis mult râvnit. Am devenit membru al trupei de dans “Dansez pentru tine”, care mi-a deschis o mulţime de oportunităţi noi", povesteşte Elena.

În clipul lui David Guetta

Deşi se bucura de succes în România şi era foarte apreciată în rândul artiştilor de top, Elena Ghenoiu a luat o decizie radicală în 2014. Atunci, talentata româncă a decis să renunţe la cariera de dansatoare din România şi a plecat în America pentru a-şi îndeplini un alt vis: de a deveni o actriţă celebră!

"Pasiunea pentru teatru m-a propulsat să-mi îndeplinesc un alt vis: scena Teatrului National. Succesul musicalului mult cunoscut “Maria de Buenos Aires” mi-a oferit încrederea de a aspira spre industria filmului, acesta devenind factorul principal în decizia de a mă muta în Statele Unite ale Americii. O decizie riscantă, dar care a meritat toate eforturile. Doar cu un bagaj şi un bilet la concertul trupelor mele preferat The script şi One Republic mi-am luat inima în dinţi şi m-am mutat în Los Angeles în anul 2014. Lăsând în urmă familia, prietenii şi cariera dobândită prin mulţi ani de muncă am venit pregătită să o iau de la capăt şi să deschid un nou capitol din povestea vieţii mele într-un loc total necunoscut mie. După multe luni de incertitudine efortul meu a fost răsplătit cu o viza O1 pentru abilităţi extraordinare în arte. Trebuie să recunosc că procesul a fost extrem de solicitant. Între timp m-am înscris la cursurile de actorie ale Ivanei Chubbuck şi Sal Landi. Doi profesori de la care am foarte multe de învăţat, care mi-au întărit pasiunea pentru actorie. Deşi am ştiut că va trebui să o iau de la zero şi m-am pregătit moral să înfrunt obstacolele, am trecut printr-un proces lung de adaptare, a trebuit să îmi schimb stilul de viaţă, să învăţ o cultura nouă. Orice început într-o ţară străină este greu, dar mi-am impus că orice greutate care apare să o privesc pozitiv, să găsesc soluţia şi să merg mai departe. În iunie se fac doar 3 ani de cand sunt în LA…. cunoştinţele acumulate şi experienţele noi pe care le-am avut îmi dau însă impresia că au trecut 10 ani. Da, este ţara tuturor posibilităţilor cu un sistem care deşi nu este perfect încearcă să fie cât mai meritocratic. Trebuie să munceşti mult dacă vrei să “make it happen“. Odată cu obţinerea vizei am început să merg la audiţii. Primul meu contract a fost cu compania Kenzo, am filmat o reclama pentru o noua colecţie de parfumuri. Campanie ce a fost promovată în toată lumea. Următorul proiect pe care l-am semnat a fost pentru James Bond Mobile Game. Am jucat rolul de spion, un personaj al jocului, Carmen Zapata. Am lucrat cu New Balance la show-ul de prezentare a noilor colecţii 2016 -17-18", ne-a mai povestit Elena.

image

Elena Ghenoiu a colaborat cu mulţi artişti de renume din industria muzicală internaţională, precum David Guetta, Borgeous, Pitbull, Avicii, Ozomatli, Soulja Boy, Alex Adair, The Magician, dar cea mai de impact colaborare a fost pentru filmul "Untogheter" care va avea premiera anul acesta. "Să lucrez cot la cot cu actori pe care îi apreciez, admir şi urmăresc de atâta timp la TV precum Ben Mendalson (Star Wars-Rogue 1, Batman-The Dark Knight Rises, Bloodline, Missisippi Grind), Jamie Dornana(Fifty Shades Of Grey, Marie Antoinette), Jenifer Gray(Dirty Dancing), Billy Crystal(When Harry Met Sally) pentru mine a fost un sentiment feeric pe care îl voi avea în suflet mult timp de acum înainte. Participarea în acest proiect mi-a dat avânt şi încredere, mi-a arătat că se poate şi că încă o dată depinde doar de mine să îmi fac visele realitate. Momentan lucrez la un superhero film, am un rol principal şi sunt foarte entuziasmată de acest proiect. Nu vă pot da detalii încă, dar va fi un film de acţiune ce vă va ţine cu sufletele la gura şi imediat ce voi avea permisiunea de a dezvălui mai multe detalii veţi fi primii care aflaţi.", ne-a mai dezvăluit talentata româncă.Recente pe Ok! Magazine

Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg