A dat pantofii de mii de euro pe bocanci şi tot a stârnit furia haterilor. Melania Trump, făcută praf de internauţi

4 octombrie, 2017
President Trump and First Lady Return to the White House From Puerto Rico jpeg

Marţi, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii şi preşedintele Donald Trump au plecat în Puerto Rico pentru o întâlnire cu oamenii afectaţi de uraganul Maria. Şi de data aceasta, Melania a fost văzută părăsind Casa Albă îmbrăcată toată în bleumarin, cu pantofi cu toc înalt, pantaloni casual şi un pulover pe gât, pentru ca la aterizarea în  Puerto Rico să schimbe registrul vestimentar.

Melanai a renunţat la tocuri pentru o pereche de bocanci.

Melania Trump, 47 de ani, a venit în Carolina echipată de dezastru, după criticile primite cu câteva săptămâni în urmă când ateriza la inundaţii în pantofi stiletto, cu ochelari de soare şi jachetă de tip bomber. A renuţat la ţinuta elegantă pentru una mai confortabilă, dar totuşi a fost luată peste picior de către americani:  "Ăsta nu este un show de modeling!".

Americanii au criticat-o că se schimbă prea des, de parcă ar fi un model pe podium.

Îmbrăcată cu pantaloni albi, jachetă kaki, cu şapcă pe cap şi ochelari de soare la ochi şi încălţată cu o pereche de bocanci, Melania Trump a stârnit din nou furie în mediul online. A renunţat la pantofii stiletto în favoarea unei perechi de bocanci de la  Timberland, motiv pentru care americanii au început să comenteze. A fost să constate daunele făcute de uraganul Maria, fenomen al naturii care a dus la o "criză umanitară", cu un look întors la 180 de grade faţă de cel purtat de Melania la plecarea de la Casa Albă. Prima Doamnă nu a scăpat de gurile rele. Nu este pentru prima dată când pimeşte critici, dar de data aceasta reacţiile au fost şi mai aspre, punându-se accent pe încălţările sale de la o firmă renumită şi pe faptul că, în loc să se preocupe de sprijinirea poporului care trece prin situaţii de criză, soţia preşedintelui îşi dedică mare parte din timp pentru apariţiile sale fashion.

image

Foto: Getty Images, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique