A devenit mamă de gemeni, după ce a pierdut 15 sarcini! Povestea emoţionantă a Rosannei Davison, Miss World 2003

11 decembrie, 2020
dora jpeg

Povestea ei e emoţionantă şi dureroasă! Credea că nu va putea deveni niciodată mamă, mai ales că pierduse 15 sarcini! Soarele a ieşit şi pe strada ei, iar acum are trei copii! Viaţa demnă de un film a Rosannei Davison, Miss World 2003.

Anul 2003 a fost unul neaşteptat pentru ea! Deţinea toate armele frumuseţii, avea o siluetă de invidiat, un corp angelic! Atunci a fost desemnată Miss Irlanda! Bucuria a fost imensă când, în acelaşi an, a fost încoronată drept Miss World. Bineînţeles, ea este obişnuită cu lumina reflectoarelor, cu celebritatea, căci este fiica cântăreţului Chris de Burgh. 

9 profimedia 0211742471 jpg jpeg

Din punct de vedere profesional a fost mereu împlinită, a cunoscut succesul în 2003 şi de atunci a ţintit sus, tot mai sus. A venit însă vremea când şi-a dorit să îşi întemeize o familie, dar mai ales să devină mamă. Şi-a dorit atât de mult să aibă un copil...Rosanna Davison a pierdut 15 sarcini după care a hotărât să apeleze la o mamă surogat. Surpriza a venit rapid, când la aproape un an de la acest eveniment a aflat că a rămas însărcinată pe cale naturală.

 „Mi s-a spus că nu voi mai putea să duc o sarcină la capăt din cauza unor disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar care nu şi-au găsit rezolvarea în ciuda numeroaselor tratamente. Faptul că am rămas însărcinată în mod natural şi cu gemeni este un noroc extraordinar şi un vis care ni s-a împlinit. Am descoperit că sunt însărcinată după prima lună de carantină din cauza COVID-19. În toată perioada cât am fost acasă am fost mult mai relaxată decât am fost în ultimii ani. M-am bucurat de linişte cu familia, în ciuda tuturor necazurilor care se întâmplau în lume. Poate că stresul unei vieţi agitate a făcut diferenţa. Uneori, se întâmplă şi miracole când vine vorba de sarcini şi acestea apar în modul cel mai neaşteptat şi mai magic. Toţi cei care îşi doresc un copil ar trebui să nu cedeze niciodată”, a dezvăluit Rossana emoţionată în urmă cu ceva vreme.

Rossana Davison se temea chiar şi să mai meargă la medic, se temea de diagnosticul pus de acesta. Totuşi, atunci a trăit cele mai intense emoţii. La prima ecografie medicul a auzit o bătaie de inimă, iar la următoarea încă una. Era însărcinată cu gemeni! Totul a decurs perfect, în noiembrie 2020 Rossana a adus pe lume doi băieţei identici. Pe 18 noiembrie a transmis:

"Gemenii noştri frumoşi şi sănătoşi, Hugo şi Oscar"

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Rosanna Davison (@rosanna_davison)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rosanna Davison (@rosanna_davison)

Ea şi soţul ei mai au o fetiţă, Sophia, care a împlinit un an. Înainte de a o avea pe Sophia, femeia a pierdut 15 sarcini. După multe tratamente nereuşite, cuplul a luat decizia de a deveni părinţi folosindu-se de o mamă surogat. Acum au trei copii frumoşi şi sănătoşi.

3 rosanna davison mama 6 jpg jpeg

Fericire imensă în familia Rossanei Davison

Fericitul bunic, celebrul cântăreţ şi compozitor Chris de Burgh, le-a dezvăluit fanilor în noiembrie că nepoţii lui au venit pe lume: ”Sunt încântat să vă spun că fiica mea Rosanna, după ce a suferit durerea pierderii a 15 sarcini, a rămas însărcinată în primăvara acestui an cu gemeni identici şi a născut ieri dimineaţă doi băieţi frumoşi şi sănătoşi, Oscar şi Hugo, care se vor alătură surorii lor de un an Sophia şi tatălui lor Wesley, într-o familie minunată, fericită şi vibrantă !!”

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}