A dezvăluit că e gay, iar acum îşi doreşte copii! Sam Smith: "Vreau să devin mamă, vreau să am copii, să îi văd crescând"

28 octombrie, 2020
7 sam smith vrea copii 1 jpg jpeg

Cântăreţul Sam Smith nu se mai fereşte de ochii curioşilor şi îşi trăieşte viaţa sa cum doreşte, aşa cum simte. A anunţat acum ceva vreme că este gay, apoi că s-a gândit la o operaţie de schimbare de sex, dar acum e convins: vrea să aibă copii!

În anul 2014, cântăreţul Sam Smith, cel care interpretează celebra piesă I`m not the only one', a dezvăluit că este gay, că este atras de bărbaţi: "Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacţia fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. (…) Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viaţa şi să fac muzică.", declara artistul. 

Sam Smith a mărturisit la un moment dat că este non-binar, nu se identifică nici cu genul feminin, nici cu cel masculin şi că este „doar el“: „Nu te identifici cu niciun gen. Eşti cine eşti tu. Eşti propria creaţie specială. Aşa văd lucrurile. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Cred că mă regăsesc undeva între cele două. A fost o luptă între corpul şi mintea mea. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Mă simt uneori ca o femeie“, spunea artistul.

stanga
dreapta
1 sam smith vrea copii 6 jpg jpeg
2 sam smith vrea copii 5 jpg jpeg
3 sam smith vrea copii 4 jpg jpeg
4 sam smith vrea copii 3 jpg jpeg
5 sam smith vrea copii 2 jpg jpeg
6 sam smith vrea copii 1 jpg jpeg

Ulterior, el a surprins când a anunţat public că se gândeşte la o operaţie de schimbare de sex: "Câteodată am stat şi m-am gândit: vreau o schimbare de sex? Mă mai gândesc uneori la asta, dar nu cred că e soluţia".

2 sam smith vrea copii 5 jpg jpeg

Sam Smith îşi doreşte mai mulţi copii

Acum are 28 de ani, dar peste şapte de ani îşi doreşte să aibă copii. Cântăreţul britanic a dezvăluit că la 35 de ani se vede într-o altă ipostază, aceea de părinte. Vrea să aibă mai mulţi copii, să aibă o familie: "Vreau să am copii! Vreau să am parte de tot ce implică asta. Vreau să am copii, vreau să petrec timp cu copiii şi să îi vâd crescând, să fiu alături de ei în fiecare zi. Vreau să fiu mamă", a declarat cântăreţul pentru dailymail.co.uk.

Artistul se gândeşte cu seriozitate la asta, însă acum se dedică muzicii, se pregăteşte însă mental pentru momentul când o să aibă copii: "O să fac asta la un moment dat. Dar am ambiţie, încă vreau să cânt, să fac acest job. O să muncesc până atunci şi să sperăm că o să îmi găsesc un iubit, dar foarte greu să îmi găsesc unul în Londra."

4 sam smith vrea copii 3 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg