A dezvăluit că e gay, iar acum îşi doreşte copii! Sam Smith: "Vreau să devin mamă, vreau să am copii, să îi văd crescând"

28 octombrie, 2020
7 sam smith vrea copii 1 jpg jpeg

Cântăreţul Sam Smith nu se mai fereşte de ochii curioşilor şi îşi trăieşte viaţa sa cum doreşte, aşa cum simte. A anunţat acum ceva vreme că este gay, apoi că s-a gândit la o operaţie de schimbare de sex, dar acum e convins: vrea să aibă copii!

În anul 2014, cântăreţul Sam Smith, cel care interpretează celebra piesă I`m not the only one', a dezvăluit că este gay, că este atras de bărbaţi: "Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacţia fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. (…) Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viaţa şi să fac muzică.", declara artistul. 

Sam Smith a mărturisit la un moment dat că este non-binar, nu se identifică nici cu genul feminin, nici cu cel masculin şi că este „doar el“: „Nu te identifici cu niciun gen. Eşti cine eşti tu. Eşti propria creaţie specială. Aşa văd lucrurile. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Cred că mă regăsesc undeva între cele două. A fost o luptă între corpul şi mintea mea. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Mă simt uneori ca o femeie“, spunea artistul.

Ulterior, el a surprins când a anunţat public că se gândeşte la o operaţie de schimbare de sex: "Câteodată am stat şi m-am gândit: vreau o schimbare de sex? Mă mai gândesc uneori la asta, dar nu cred că e soluţia".

2 sam smith vrea copii 5 jpg jpeg

Sam Smith îşi doreşte mai mulţi copii

Acum are 28 de ani, dar peste şapte de ani îşi doreşte să aibă copii. Cântăreţul britanic a dezvăluit că la 35 de ani se vede într-o altă ipostază, aceea de părinte. Vrea să aibă mai mulţi copii, să aibă o familie: "Vreau să am copii! Vreau să am parte de tot ce implică asta. Vreau să am copii, vreau să petrec timp cu copiii şi să îi vâd crescând, să fiu alături de ei în fiecare zi. Vreau să fiu mamă", a declarat cântăreţul pentru dailymail.co.uk.

Artistul se gândeşte cu seriozitate la asta, însă acum se dedică muzicii, se pregăteşte însă mental pentru momentul când o să aibă copii: "O să fac asta la un moment dat. Dar am ambiţie, încă vreau să cânt, să fac acest job. O să muncesc până atunci şi să sperăm că o să îmi găsesc un iubit, dar foarte greu să îmi găsesc unul în Londra."

4 sam smith vrea copii 3 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg