A doua despărţire în jumătate de an. Vedeta, din nou singură

8 iulie, 2016
colaj vedeta singura jpeg

Se pare că actriţa nu prea are noroc în dragoste. În ultimele şase luni, actriţa a încheiat două relaţii pe motiv de... nepotrivire! Şi nu-nţelegem de ce!

Matthew, Lea şi Robert

E frumoasă, tânără, talentată şi atrage băieţii ca un magnet. Totuşi, Lea Michele, căci despre ea e vorba, nu reuşeşte să găsească un partner potrivit cu care să-şi împartă viaţa.

După tragicul deces al lui Cory Monteith, cu care actriţa s-a iubit din 2011 şi până-n iulie 2013, actriţa a mai bifat două relaţii amoroase, care, însă, au ajuns la final destul de repede. Astfel, după ce s-a iubit cu Matthew Paetz, din aprilie 2014 până în februarie 2016, Lea a crezut că şi-a găsit fericirea lângă Robert Buckley, co-starul din pelicula „Dimension 404”.

Din păcate, după doar două luni de relaţie, cei doi au decis să se despartă, susţinând că le este mai bine ca ”prieteni”. ”Au descoperit că le este mai bine ca prieteni şi că vor să se susţină reciproc în ceea ce priveşte viaţa profesională”, a declarat o sursă pentru US Weekly, care a precizat că-n mare cauza despărţirii este lipsa timpului liber comun.

Amintim că-n luna mai, actriţa în vârstă de 29 de ani anunţa că formează un cuplu cu Robert Buckley, pe care l-a cunoscut graţie unor prieteni comuni. Pe 9 mai au fost văzuţi pentru prima oară împreună, pe când luau masa la restaurantul ”Milo & Olive”, din Santa Monica.

Lea, Robert şi alţi colegi de platou

foto: instagram / arhivă ok