A doua părăsire marca Ben Affleck: după 20 de ani, J.Lo trece prin același iad din cauza "iubirii vieții"

8 august, 2024

A doua oară-i cu noroc? Nicidecum, în cazul lui Jennifer Lopez și-al lui Ben Affleck, care și-au reluat povestea de dragoste după 20 de ani, doar pentru a eșua din nou.

Jennifer Lopez Ben Affleck foto Getty Images jpg

La doar doi ani după nunta lor fabuloasă din 2022, atunci când cele două vedete refăceau cuplul de aur Bennifer la 20 de ani diferență după prima încercare, îi găsim pe actor și pe divă despărțiți, locuind în case diferite și-n pragul divorțului care atârnă de-un fir de ață.

J.Lo, de 55 de ani, și Ben, de 51 de ani, nu au mai fost văzuți împreună de luni de zile, iar surse apropiate celor doi soți au dezvăluit că actele de divorț sunt pregătite pentru a fi înaintate la tribunal.

Mai mult, dacă Jennifer este „umilită și furioasă” din cauza imploziei căsniciei lor, Affleck radiază și afișează o dispoziție mai veselă ca oricând.

Ben s-a simțit de parcă a fost împovărat anul acesta. Îi va păsa mereu de Jen, dar știe că mariajul s-a încheiat și vrea să se concentreze pe el însuși chiar acum, spune o sursă din tabăra lui Ben pentru publicația Us Weekly, completând că actorul a făcut clară „încheierea relației” prin mutarea în noua sa proprietate din Pacific Palisades, lucru care s-a întâmplat chiar în ziua în care Jennifer Lopez a împlinit 55 de ani.

„A umilit-o pentru că ea a făcut mare lucru din faptul că el este iubirea vieții ei. Tocmai au avut două nunți în urmă cu doi ani. Este un fel de record negativ, iar ei nu sunt copii mici”, spune o sursă citată de Page Six.

Cumva, istoria se repetă în cazul Bennifer, iar finalul este la fel de urât ca prima dată. După cum bine știm, Lopez și Affleck s-au logodit în 2002, la scurt timp după ce au format un cuplu, nunta fiind programată un an mai târziu. Cu toate acestea, cei doi și-au amânat marele eveniment din 2003 cu doar puțin timp înainte ca acesta să aibă loc, apoi s-au despărțit oficial în ianuarie 2004.

Jennifer Lopez Ben Affleck atunci GettyImages 1867997 jpg

Motivul oficial: excesiva atenție din partea presei. Cel neoficial, adus la lumină de tabloidul The National Enquirer? Ben ar fi călcat strâmb cu o stripteuză și alte dansatoare exotice, cu câteva zile înainte de nunta cu Jennifer, iar viitoarea mireasă, umilită, a amânat evenimentul.

20 de ani mai târziu, Lopez se pare că trăiește aceeași umilință, chiar dacă de data asta nu mai e la mijloc vreo aventură sexuală, ci doar o răzgândire a soțului ei...

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png