A exagerat cu dozele de Ozempic și a ajuns la urgențe. În ce stare e un cunoscut manechin?

13 septembrie, 2024

După convulsiile suferite ca urmare a unei supradoze de Ozempic, modelul Lottie Moss, sora mai celebrei Kate Moss, spune că a fost „cea mai proastă decizie” pe care a luat-o vreodată.

Lottie e manechin la fel ca celebra ei soră, Kate Moss. FOTO: Getty Images
Lottie e manechin la fel ca celebra ei soră, Kate Moss. FOTO: Getty Images

Drama slăbitului ajunge și la Kate Moss. Sora ei mai mică, Lottie Moss, a făcut un gest negândit, care o putea costa viața. Din dorința de-a arăta perfect, precum celebra ei soră, Lottie Moss a apelat la Ozempic, medicamentul pentru diabetul de tip 2 pe care mulți l-au folosit pentru a pierde în greutate. Numai că nu se aștepta și la niște efecte adverse atât de tulburătoare.

În episodul din 12 septembrie al podcastului Dream On, sora lui Kate Moss a vorbit cu sinceritate despre episodul crunt prin care a trecut cu Ozempic, numindu-l „cea mai proastă decizie pe care am luat-o vreodată”.

„M-am simțit atât de rău într-o zi, încât i-am spus prietenei mele: „Nu pot să beau apă. Nu mai pot mânca nimic, nu mai pot bea lichide, nimic. Trebuie să merg la spital. Mă simt foarte rău'”, a povestit Lottie Moss într-un episod intitulat «Iadul meu Ozempic: am avut convulsii, A&E, pierdere în greutate», mărturisind că a fost trimisă la camera de urgență, unde o asistentă a aflat doza pe care Lottie o luase și i-a spus: „Oh, Doamne, asta nu e ceea ce ar trebui să iei”.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a recunoscut că, deși a primit medicația prin intermediul unui medic, acesta nu era chiar medicul ei. „Cantitatea pe care o luam era pentru persoane care aveau 100 de kilograme și peste, iar eu sunt în intervalul 50 de kilograme”, a explicat ea. „Sunt detalii pe care mi-aș fi dorit să le știu înainte să le iau”. Și detalii care au făcut-o pe sora ei, Kate Moss, să aibă un șoc, chiar dacă nu țin legătura...

În timp ce se afla în spital, Lottie a avut parte de câteva experiențe intense ca urmare a supradozei. „Am avut literalmente o criză de la cât de deshidratată eram, ceea ce sincer a fost cel mai înfricoșător lucru care mi s-a întâmplat vreodată în viața mea”, a recunoscut ea. „Prietenul meu a trebuit să-mi țină picioarele în jos. A fost atât de înfricoșător, întreaga situație. Fața mi se încleșta, tot corpul meu era încordat.”

Lottie Moss a criticat apoi trendul Ozempic, spunând că este dăunător pentru că promovează siluete silfide, care făceau furori atunci când sora ei Kate devenea celebră.„Această tendință heroin-chic revine chiar acum, care a fost ceva ce s-a întâmplat în anii '90, nu ar trebui să ne întoarcem acolo”, a spus modelul. „Unde a dispărut pozitivitatea corporală?”

Dar în timp ce vedete precum Lottie Moss, Macy Gray, Sharon Osbourne, Rebel Wilson și multe altele au recunoscut că au folosit Ozempic și medicamente similare pentru diabetul de tip 2 pentru a scăpa de greutate, un reprezentant al Novo Nordisk, compania farmaceutică care produce Ozempic, a declarat anterior într-o declarație pentru E! News că medicamentul „nu este aprobat pentru gestionarea cronică a greutății”.

FOTO: Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg