A făcut exces de sex, băutură şi distracţii, iar acum recunoaşte: prima căsnicie era menită eşecului! Rod Stewart a fost avertizat de tatăl său

11 noiembrie, 2021
1 rod stewart si penny lancaster jpg jpeg

Rod Stewart a dezvăluit că prima sa căsnicie cu Alana din 1979 a fost menită eşecului. Viaţa sa de atunci era mult prea dezordonată ca ceva să funcţioneze bine.

Marele artist a avut parte de o viaţă zbuciumată. Acum, la 76 de ani, Rod recunoaşte într-un nou interviu că a făcut o mare greşeală atunci când s-a însurat prima dată şi nu l-a ascultat pe tatăl său. Rocker-ul avea pe atunci 34 de ani, iar părintele său i-a atras atenţia că era prea tânăr şi prea neastâmpărat ca să facă un pas atât de mare. Acum, la ceas de bilanţ, cântăreţul îi dă dreptate părintelui său: într-adevăr, nu era pregătit.

Rod a explicat revistei People: ”Când i-am zis lui tata că mă însor, m-a avertizat că eram prea tânăr. Şi avea dreptate. Mai aveam multe petreceri la care să merg, multă viaţă de care să mă bucur, multe femei pe care să le iubesc”.

Mariajul dintre Rod şi Alana a durat şase ani. Stewart s-a recăsătorit la 45 de ani, în 1990, cu modelul Rachel Hunter: ”Credeam că atunci va fi pentru totdeauna, dar m-am înşelat.” Nouă ani a rezistat a doua căsnicie, după care Rod şi-a întâlnit, în sfârşit, la maturitate, marea dragoste, pe Penny Lancaster, care îi este soţie şi acum, după ce şi-au oficializat relaţia în 2006.

Nici la a treia căsnicie nu a inspirat încredere apropiaţilor, însă iată că alături de Penny, a tras lozul câştigător. Artistul mărturiseşte că unul din secretele relaţiei lor perfecte şi a mariajului de 14 ani este că se ţin în braţe mult şi se sărută des.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg