A fost odată...

17 decembrie, 2012

E vremea poveştilor cu vrăjitoare şi zâne bune made in Hollywood, spuse într-o năprasnică noapte de iar nă, în lumina bliţurilor. Julia Roberts Inflaţie de basme despre Albă-ca-Zăpada anul acesta. Iar Julia a fost cea care a dat startul, interpretând-o pe Regina Malefică, în „Oglindă, Oglinjoară“.

E vremea poveştilor cu vrăjitoare şi zâne bune made in Hollywood, spuse într-o năprasnică noapte de iar nă, în lumina bliţurilor.

Julia Roberts

Inflaţie de basme despre Albă-ca-Zăpada anul acesta. Iar Julia a fost cea care a dat startul, interpretând-o pe Regina Malefică, în „Oglindă, Oglinjoară“.

Priscilla Presley

La 67 de ani, pe 7 decembrie, Cilla şi-a făcut debutul pe scândură, la teatrul londonez New Wimbledon, în rolul Maşterei, din spectacolul de pantomimă „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici“.

Helena Bonham Carter

Una dintre cele mai inteligente poveşti pentru copii, „Alice în Ţara Minunilor“, şi o ecranizare marca Tim Burton, din care nu putea lipsi soţia lui — cea care a jucat-o magistral pe Regina de Cupă.

Michelle Pfeiffer

Basmul „Stardust“ (2007) chiar a avut o distribuţie plină de stele: alături de Michelle, apar Robert De Niro, Claire Danes, Ian McKellen şi Sienna Miller. Dacă nu l-ai văzut, acum ar fi un moment bun.

Susan Sarandon

„Enchanted“ (2007), această fantezie în care un basm clasic Disney se întâlneşte cu New Yorkul modern, a fost nominalizată la trei Oscaruri. Iar Susan, în rolul Reginei Narissa, a fost sarea şi piperul.

Tilda Swinton

Un personaj creat parcă special pentru înfăţişarea ei aparte: Jadis, Vrăjitoarea Albă din seria „Cronicilor din Narnia“, pe care actriţa a transformat-o în imaginea supremaţiei albe, cu accente naziste.

Charlize Theron

Julia a avut concurenţă din partea lui Charlize, pe care ai văzut-o în acelaşi rol, în filmul „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător“.

Foto: guliver/splash news, www.outnow.chRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg