A fost rivala Dianei Ross şi amanta lui Tom Jones pentru care soţia l-a ameninţat că-l castrează. Mary Wilson, regretata artistă din The Supremes, a trăit furtunos

10 februarie, 2021
1 mary wilson si tom 2 profimedia 0103300316 jpg jpeg

Vocalista Mary Wilson, cofondatoarea grupului The Supremes, care s-a stins din viaţă pe 8 februarie, la 76 de ani, a fost umbrită de Diana Ross, steaua care a strălucit mai tare decât colegele ei de trupă. Dar Mary a fost la rândul ei apreciată pentru talentul său - iar în culise, viaţa ei personală a stârnit adevărate cutremure

Mary Wilson avea doar 15 ani atunci când s-au pus bazele trupei The Supremes - şi visa încă de pe atunci la o carieră solo. Ea, alături de Florence Ballard şi Diana Ross s-au bucurat de succes în anii 60 cu hituri precum "Stop! In the name of Love". Colega ei de trupă, Diana Ross avea aceleaşi ambiţii de afirmare, astfel că între cele două s-a născut încă de la început o rivalitate aprinsă. Un război pe care Mary l-a pierdut atunci când Diana Ross a început o relaţie cu producătorul Berry Gordy, care a impus-o pe ea în prim-plan. De aceea Mary avea să comenteze ulterior, după dizolvarea în 1977 a trupei The Supremes, că Diana Ross îi furase faima şi exploatase fără ruşine relaţia ei cu Berry Gordy (foto jos: trupa The Supremes, de la stânga la dreapta - Florence Ballard, Mary Wilson, Diana Ross).

mary wilson formatia gettyimages 961812894 jpg jpeg

Ce-i drept, Wilson a încercat, la rândul ei, să fie în centrul atenţiei prin bărbaţii din viaţa ei. Iar în culise, viaţa ei personală a stârnit adevărate cutremure. A avut o aventură cu Steve McQueen şi a fost amanta lui Tom Jones (foto jos: Mary alături de Tom Jones), la un pas să-i dinamiteze acestuia mariajul. Soţia artistului a ameninţat că-l castrează dacă mai continuă legătura cu Mary. Iar la un moment dat, Mary a fost nevoită să fugă din apartamentul lui Tom Jones înainte de sosirea furioasei soţii. Ea şi artistul îşi începuseră legătura în 1968, în timpul turneului lui din America. Tom era însurat cu Melinda Trenchard din 1957 - iar căsnicia a durat până la moartea ei, în 2016, deşi în tot acest timp Melinda a trebuit să treacă peste multe păcate de-ale lui Tom Jones. La un moment dat, starul a afirmat că a făcut sex cu 250 de groupies în perioada când era în culmea succesului. Iar printre aventurile lui s-au numărat şi o jurnalistă de televiziune şi o fostă Miss World.

mary wilson si tom 1 profimedia 0140551441 jpg jpeg

Unul dintre păcatele lui Tom Jones a fost Mary Wilson. Iar soţia lui Tom, Melinda (foto jos) a simţit că între cei doi este ceva atunci când Mary a venit din America la un spectacol de-al lui în Marea Britanie, la Bournemouth. Acolo, Tom şi Mary şi-au făcut de cap în apartamentul lui până când au aflat că Melinda se pregătea să-i facă o vizită. Tom şi asistentul său au evacuat-o imediat pe Mary din apartament, încercând să şteargă toate urmele infidelităţii - dar au uitat de masa romantică pe care Mary o pregătise şi care rămăsese în cuptor. Melinda a considerat asta dovada clară că Tom depăşise limita cu aventura sa cu Mary. "Ar fi bine să te aduni şi să opreşti asta, altfel n-o să mai poţi face nimic fără ce-ai între picioare!", i-a strigat ea furioasă. 

mary wilson tom si sotia profimedia 0352532032 jpg jpeg

Legătura lor s-a încheiat atunci, deşi Wilson spera că poate va primi un ajutor în carieră de la Tom - la fel cum Diana Ross primise, datorită legăturii ei cu Berry Gordy. Nu s-a întâmplat asta. Ulterior, Mary s-a căsătorit cu Pedro Ferrer, o căsnicie din care au rezultat trei copii. Şi deşi nu a obţinut faima internaţională pe cont propriu, ea şi-a continuat activitatea muzicală - şi chiar cu două zile înainte de a muri liniştită în somn anunţase că pregătea un nou material solo.

mary wilson acum gettyimages 1132004387 jpg jpeg

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg