A fost show total! Smiley a reunit trupa Simplu la concertul său de la Arenele Romane

4 iunie, 2024

După șapte ani de absență, Smiley a revenit pe scena de la Arenele Romane cu un spectacol memorabil.

Smiley a dansat din nou cu colegii de la Simplu. FOTO: Ciprian Strugariu
Smiley a dansat din nou cu colegii de la Simplu. FOTO: Ciprian Strugariu

Cine ar fi crezut că te poți simți ca în America doar asistând la un concert al unui artist român? Ei bine, lucrurile au evoluat exponențial în industria artistică din România, iar cântăreții de top au investit masiv nu doar în imaginea lor, ci și în imaginea spectacolelor pe care le oferă, aducând vibe-ul de la marile show-uri de peste Ocean pe scenele de la noi.

Iar Smiley, poate cel mai prolific artist al nostru de la ora actuală, a cărui casă de producție Hahaha Production lucrează și cu artiști străini, a înțeles că în ecuația succesului intră atenția la detalii, inovația, dar și alinierea cu cerințele entertainmentului de ev nou.

Și nu greșim când spunem că show-ul lui de pe 1 iunie de la Arenele Romane, SmileyVerse,  a avut toate ingredientele unui spectacol de top, care ar fi putut fi prezentat la fel de bine și la scară mai mare, chiar și dincolo de Ocean, unde publicul este obișnuit cu proiecții holografice, sound de înaltă calitate și energie explozivă pe scenă.

Pe lângă atmosfera specială pe care o oferă amfiteatrul de la Arenele Romane, care permite și un spectaculos joc de lumini, cei 5.000 de spectatori au primit valuri de energie pe tot parcursul programului de aproape trei ore (și am mai fi vrut!), într-un ritm care n-a suferit oscilații și care a creat un permanent feedback cu publicul. Și asta pentru că, în spate, un Smiley cu o alură hype de Justin Timberlake avea pregătită și o poveste multisenzorială, cu 13 x Smiley din lumi imaginare (care formau acel SmileyVerse), un concept de show unic și revoluționar, cu mix de muzică, creativitate, inteligență artificială, tehnologie și introspecție cu care artistul își dorește în curând să călătorească prin toată țara.

Cele 33 de piese-hit, cele mai multe cântate vreodată de Smiley într-un singur concert, au reconstituit toată istoria POP a artistului, reorchestrate și interpretate într-o manieră inedită de către „cea mai tare trupă din Sud Estul Europei”, îmbogățită live de Qvartetul Muse și trei artiști suflători.

„Pe 1 iunie ne-am plimbat pe un drum multimedia prin multe timpuri și spații, de la copilăria din Pitești, am dat o fugă prin Tibet și am ajuns chiar și pe Marte în căutarea celei mai bune versiuni Smiley. Am gândit un show în care Inteligența Artificială, tehnologia și imaginația au pus în scenă muzica și au creat un adevărat SF live în care am văzut cu ochii publicului ce-ar fi fost și mai ales ce aș fi fost dacă aș fi luat alte decizii decât cele pe care le-am luat. Am cântat mult, cele mai multe piese pe care le-am integrat într-un concert până acum și cele mai cunoscute, pentru că mi-am dorit să aduc în SmileyVerse toate universurile din mine, trăite sau omise din cauza unor decizii luate de-a lungul timpului sau a timpurilor”, a povestit Smiley euforic, imediat după ce a ieșit de pe scena Arenelor Romane, locul în care se simte cel mai bine cântând și în carese bucură că s-a întors pentru concertul lui traditional de 1 iunie.

Moment epic - Reuniunea trupei Simplu

Cel mai gustat moment al serii a fost de departe reunirea trupei Simplu, după mulți ani. Foștii săi colegi și-au făcut intrarea pe scenă în stilul care i-a consacrat pe ritmurile hitului  „Oficial îmi merge bine”. Momentul lui CRBL, Taz, Piticu’, Francezu’ - fără Omu Negru, însă - a fost atât de plin de energie, încât părea un autentic moment Backstreet Boys.

Pe lângă băieții de la Simplu, Smiley i-a adus alături de el pe scenă și pe prietenii Cabron și Puya, cu care a cântat piesa „Departe de apus”, dar și pe Luis Gabriel, care și-a făcut intrarea pe piesa „În lipsa mea”.

Alături de Smiley au dansat, cântat, râs, dar și plâns de emoție, ca de fiecare data la concertul tradițional din iunie, părinții lui, dar și soția sa, Gina Pistol, micuța Josephine, Marius Moga, prietenii apropiați, colegi din industria muzicală și de divertisment și mulți dintre artiștii HaHaHa Production.

Foto: Petru Ivu, Ciprian Strugariu 



Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg