A fost surprinsă Selena Gomez de logodna lui Justin Bieber? Dezvăluiri din viaţa artistei!

10 iulie, 2018
2012 Teen Choice Awards   Backstage & Audience jpeg

Justin Bieber a surprins pe toată lumea zilele trecute, când i-a oferit inelul de logodnă iubitei lui, Hailey Baldwin. Cei doi formează nu cuplu de doar câteva luni, iar gurile rele spun că decizia artistului nu i-ar fi picat bine fostei iubite a lui Bieber: Selena Gomez.

 Justin Bieber şi Selena Gomez, pe vremea când formau un cuplu fericit

Deşi la începutul acestui an au încercat să reînnoade lanţul de iubire, Justin Bieber şi Selena Gomez s-au despărţit, în primul rând din cauza mamei artistei, care nu avea încredere că Bieber s-a schimbat în bine. Apoi, el a început o relaţie cu Hailey Baldwin, care îi mai fusese iubită şi în trecut.

În momentul în care Justin Bieber îi oferea în Bahamas inelul de logodnă lui Hailey Baldwin, Selena Gomez se afla pe un yacht în New York şi se relaxa alături de mai mulţi prieteni. Acum, însă, chiar în ziua în care cântăreţul a recunoscut că se pregăteşte de nuntă, apropiaţii artistei spun că ştirea despre Bieber o lasă rece.

„Selena a fost surprinsă că Justin şi Hailey s-au logodit atât de repede, însă nu a surprins-o gestul artistului, deoarece îl cunoaşte foarte bine şi ştie că el ia decizii de moment. Totuşi, nu o interesează acest subiect. Ea a trecut peste despărţire. A încercat să refacă relaţia cu el, însă nu s-a putut. Relaţia cu Justin este de domeniul trecutului. Selena se simte foarte bine de când nu mai este lângă artist“, au spus prietenii cântăreţei.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu