A fugit în Italia pentru a scăpa de puşcărie? Decizie radicală luată de un concurent de la „Insula iubirii“

15 octombrie, 2019
1 concurenti insula iubirii 5 jpg jpeg

Antena 1 reuşeşte în fiecare an să transforme peste noapte nişte simpli oameni în vedete, datorită emisiunii „Insula iubirii“.

Rând pe rând, Deea, Tomiţă, Hamude, Hanne, Aurel şi Diana au devenit cunoscuţi de o ţară întreagă după ce au participat la „Insula iubirii“, iar lista cu nume poate continua.

În cea mai recentă ediţie a show-ului de la Antena 1, unul dintre cei care au reuşit să atragă atenţia a fost Adrian, cel care ajunsese în Thailanda alături de iubita lui, Denisa. Notorietatea însă nu l-a ajutat prea mult pe fostul concurent de la „Insula iubirii“, deoarece jurnaliştii de la „Ziar de Cluj“ au început să scoată la iveală detalii neştiute despre bărbat.

adrian insula iubirii jpg jpeg

Potrivit sursei citate, Adrian este acuzat că a bătut doi bărbaţi în două perioade diferite, iar pentru ambele infracţiuni a fost trimis în judecată şi ar putea ajunge la puşcărie. Din câte se pare, în primul dosar, fostul concurent de la „Insula iubirii“ a primit o pedeapsă cu suspendare, care a fost schimbată apoi în amânarea aplicării pedepsei.

Cel de-al doilea dosar este acum pe masa judecătorilor şi urmează ca Adrian să îşi afle pedeapsa, însă bărbatul se pare că a plecat în Italia, pentru a scăpa de puşcărie, după cum notează „Ziar de Cluj“.Recente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg