A îmbătrânit înainte de vreme, dar Matthew Broderick rămâne cel mai frumos soţ, în ochii actiţei Sarah Jessica Parker

29 septembrie, 2017
Les célébrités arrivent au New York City Ballet 2017 au Lincoln Center à New York jpeg

Ea are 52 de ani şi este o divă datorită rolului său remarcabil din serialul "Totul despre sex", dar şi el este un actor cunoscut pentru rolul din "Chiulangiul". Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick formează unul dintre cele mai frumoase şi mai longevive cupluri de la Hollywood.

Unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Au împreună 3 copii, pe băieţelul James Wilkie în vârstă de 14 ani şi pe gemenele de 8 ani, Tabitha şi Marion şi, chiar şi după 20 de ani de căsătorie, încă ţin aprinsă flacăra iubirii în cuplu. Cu toate că Matthew nu este nici cel mai celebru, nici cel mai chipeş bărbat din Cetatea Filmului, ba chiar a îmbătrânit înainte de vreme, actriţa i-a rămas fidelă şi nu-l pierde din priviri pe la evenimentele mondene.

Iubirea pluteşte în aer. Cei doi actori, căsătoriţi de 20 de ani, au fost fotografiaţi în ipostaze tandre pe covorul roşu.

Joi, cuplul s-a afişatm la New York City Ballet's 2017 Fall Fashion Gala, iar actriţa din "Sex and the City" a fost absolut uluitoare. Îmbrăcată într-o rochie bleumarin cu umerii goi, un model glamour cu fâşii strălucitoare şi cu părul prins în coc, diva a atras toate privirile admirative.

I-a aranjat părul soţului său înainte de a se fotografia împreună.

Şoţul său, însă, a fost puţin mai modest, înr-un costum elegant şi ochelari de vedere ]n tendinţe. Cu toate acestea, Sarah a avut ochi doar pentru el. I-a aranjat părul încărunţit, deranjat de adierea vântului, l-a prins de mână şi nu l-a scăpat deloc din priviri. Nu a îmbătrânit el în cel mai frumos mod, dacă îl comparăm cu alţi actori de la Hollywood mult mai în vârstă care rămân preferaţi, în ciuda trecerii anilor - Pierce Brosnan ( 64 de ani), Alec Baldwin (59), sau Tom Cuise (55), dau cu siguranţă încă este pe placul frumoasei sale soţii. Uite cât de grijulie a fost cu el, cum îl priveşte şi ce gesturi tandre face!

image

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg