A împlinit 46 de ani, dar arată ca la 20. Cum şi-a sărbătorit Thalia ziua de naştere!

28 august, 2017
thalia png

În weekend a fost petrecere mare în familia Thaliei, căci frumoasa de origine mexicană a împlinit vârsta de 46 de ani. Mamă a doi copii, Matthew (6 ani) şi Sabrina (9 ani), devenită recent bunică vitregă, vedeta s-a sărbătorit alături de iubitul său soţ, Tommy Mottola şi cei doi copii minori, cu tort şi fotografii în ţinute sexy.

Are 46 de ani şi arată ca la 20.

La 45 de ani a  devenit pentru prima oară bunică, una vitregă, extrem de sexy, căci Sarah, fiica soţului ei din relaţia cu Lisa Clark, a născut la începutul verii.  Cu toate acestea, împlinirea a 46 de ani din weekend a venit cu multă bucurie, un tort imens şi un tonus pe măsură, aşa cum le-a arătat şi fanilor pe reţelele de socializare.

Îmbrăcată într-un costum de baie cu multă dantelă şi acoperită doar de un blazer din plasă, Thalia s-a fotografiat la malul mării şi nu putem să nu observăm cât de bine arată. Un abdomen tonifiat, picioare lungi şi un zâmbet de milioane, aşa arată o femeie fericită la 46 de ani!

Este mamă model, soţie iubitoare şi o actriţă şi cântăreaţă de succes, mereu atentă la imaginea sa. Pe acelaşi cont de Instagram al vedetei putem vedea şi un moment de tandreţe între ea şi soţul în vârstă de 68 de ani, care o sărută protector în faţa tortului anievrsar, dar şi în familie, alături de cei doi copii ai cuplului.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu